Gucluyazar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlanlara göz gezdirdiğim zaman genelde araç fiyatları 40-50 bin lira arasında seyir ediyor. Daha düşük ücretli olanları bakımsız olarak gördüm. Temizleri bu fiyat bandında sanırım. Bu fiyata alacağım araca pek fazla bakım yapmam diye düşünüyorum ama sizinde fikrinizi almak isterim, bu fiyat bandında olan araçları inceleme fırsatınız oldu mu acaba daha önce?

Hobi gibi bir şey bu aslında. Gaza yüklenince motor gücünü hissettirebiliyor ve rahat bir şekilde hızlanabiliyorsa bence yaktığı yakıtın pek önemi yok gibi. Hayatın bir de gerçekleri var diyerek yazdım satma olayını hocam, sorun yok yani
40-50 yazıyorlarda kim veriyor o rakamları onlara sakın öyle bir hataya düşmeyin, 40 lira yazana 30 lira teklif edin, hiç çekinmeyin satmazlarsa zaten bir daha hiç satamıyacakları bir araç olarak kalacak ellerinde, piyasası son zamanlarda artı ama bu araçlar için max 30 bin lira hadi çok temiz full bakımlı olsun 35 lira eder. Siz full ofraod donanımlarına bakmayın normal orjinallere bakın imkanınız varsa 20-25 e satın alın gidip sağını solunu toplayın yaptırın ben araçla uğraşmayı seviyorum bir yerini yaptırmak parça almak kurcalamak değiştirmek hoşuma gidiyor, o yüzden sanayide güzelbir çevre yaptım. Benim arabam bana bir sorun çıkartacak onu çözecem bulacam yaptıracam ben bundan keyif alıyorum aracın içinde eski kokusu olacak biraz benim farklı araç keyfim 20 yaşında kimsenin alma satamazsın yaptıramazsın parçası bulamazsın dedikleri arabayı gidip aldım ford scorpio modeliydi aldım karıylada sattım. o zamanın parası 9 bin liraya almıştım ve o arabayı halen unutamıyorum kilitli difransiyel vardı, dereceli egzantirik vardı. Demem oki imkanınız varsa 20-25 bin liraya alın gidip her yerini kendiniz toplayın yaptırın uğraşın.

kit taktıran, offset jant lastik alan,vinç taktıran yazıyor 45 bin bence satamıyorlar bu kişiler aldığımız her arabadan kar edeceğiz diye bir mantık yok.
Rolantide durunca gaza dokunuyorum ben en sevdiğim harekettir, motor kaputu bir sola bir sağa yatıyor, aslan gibide kükrüyor.