Oxsigen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güvenlik konusunda muazzam bir araç, lastikli tankta gidiyormuş hissi alıyorsunuz ve aracım ağırlığını pedallara geçince anlıyorsunuz.

Ben büyük kasa araçları sevdiğim için daha önce 5 metre 20 cm bir araç kullanıyordum llincoln navigator den biraz daha büyük bir araçtır mercedes w140'lar. İstanbulda hiç sorun yaşamıyorum ama bu biraz tecrübe biraz pratik alışmaya bağlı.

Arıza çok fazla yapmaz bir kere alıp adam akıllı masraf yapacaksınız a'den z ye herşeyini değiştirip ayarlayın daha sonra bu aracı asfalta bozamazsınız. Mesela enjektürleri ben değiştirdim tanesi 300 tl. Direksiyon pompası orjinali 1500 tl, sıralı 6 silindir modellerinde motor yaptırmak normal binek araçlar kadar masraf çıkartır sana ama v6 v8 modellerde altından kalkamazsın. Örnek şanzıman arızanmı var hiç korkmayacaksın şanzımanı 450 tl söktürüp, oto saniyede şanzıman tamircisi bir usta bulacaksın tamirini ona artık 1000 tlmi olur 1500 tl mi olur yaptırıp, getirip söktürdüğün ustana tekrar taktıracaksın o korkulan şanzıman arızası 2,000 tl geçmiyor. Ağır Bakımları yüksek km araçlar için söylüyorum 10 bin km de bir 1200-1500 tl.dir

100 km lpg ile 45 tl ye gidiyorum. Sakin kullanım şehir içi

4000 bin motor 6 slindir 186 beygir bir araç, gaza dokununc arkaya yapışıyorsunuz

İçi geniş, 97 model araçta ufacık deformasyon eskime yıpranma yok, şuan yeni çıkan araçlardaki özellikler mevcut.

Sevmediğim şey benim aracım 10cm yüksek aşırı rüzgarda denge problemi var, yüksek hız yapamıyorsun, kısa zamanda 5 cm olarak ayarlatacağım makbulu buymuş.

Bu araçları tavsiye ederim fakat 4.0 motor olupta 4x2 seçeneğide mevcutta kaçırmam Diğerlerini hem yürütme açısından hemde yakıt vergi açısından tavsiye etmem

Kısaca keyfine düşkün, sürüş dinamikliği olan yerden yüksek, tüm gözler bende olsun. Arabadan keyif almak istiyorsan tavsiye ederim. normal binek araçtan biraz fazla masrafı olacak sana yakıt ve bakım konusunda onuda karşılayacak bütçen varsa bu aracı alabilirsin, 6 aylık vergisi 500 tl
https://i.hizliresim.com/WQLgPE.jpg
Alırken temiz bir şey almamız gerekiyor sanırım aracı.
Yakıt konusunda da ne desem bilemedim, km başına 0,450krş sanırım.
O heybete aslında güzel değerler.
Bu araç için ayrılması gereken bütçe nedir sizce?
Satılması kolay mı bir de bu araçların, ikinci el piyasaları nasıldır?