pcbagimlisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ülkenin en büyük sigorta şirketlerinden birinin yöneticisi çıkıp;

Bireysel emekliliklerde cayma oranı çok yüksek hükümet besden çıkışları engellemeli,zorlaştırmalı minvalinde yorumlar yapıyorsa muhakkak o sistemde en büyük lokmayı sigorta şirketi yemektedir.
Sigorta şirketleri de diğer tüm şirketler gibi kar hedefi olan kurumlardır. O kadar kişiye istihdam sağlıyor ise bu da pozitif bir eylemdir.

Yatırımcı açısından baktığımda benim param iyi kazanıyor mu? Kazanıyor. İstediğim zaman alabiliyor muyum? Alabiliyorum. Kim ne yerse yesin bana ne? Herkesin kazandığı hakkında yorum yapacak olursak bu ülkede insan kalmaz.

Daha yakın zamanda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Asgari ücret yüksek milletvekili maaşları düşük demedi mi?

yine aynı konu üzerinden bunu da okumanızı isterim :

http://www.sozcu.com.tr/2017/yazarla...diler-1968268/

Dahası bu ülkede botaş en çok kar eden firmalar arasına giriyor Kimin parası ile benim senin? Yahu devlet kurumu halka doğalgaz satarak bu kadar kar eder mi? Demek ki fahiş fiyatta sattın!

İstanbul'un en işlek mekanlarında otopark işleterek milyonlar kazanan, bütçesi bazı belediyelerden büyük bir işletme olan İSPARK zarar açıklıyor bu ülkede... Değnekçi gideri dışında adamların gideri yok oysa!!!!!

Bir kişide çıkıp bu ülkede neler oluyor demiyor... Devlet organları iflas ettiği için zaten diyecek kimsede yok o da ayrı konu...

Yani evet gemisini kurtaran kaptan ne yazık ki ülkemizde.