teknomag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Araştırmalarım ve deneyimlerim sonucunda bölgesel zayıflamanın olmadığını biliyorum. Yani kilo verirken vücudun her bölgesinden eşit bir şekilde yağ yakarsınız. Bölgesel yapılan antremanlar sonucunda kas grubunu çalıştırmış olursunuz ve o bölge sıkılaşır.

Kilo vermeye başlarken genellikle vücutta yer alan fazla suyu ilk olarak dışa atarsınız ve sonrasında yağ yakmaya başlarsınız. Bu süreç zarfında normale göre fazla idrar atımı olabilir.

Ürün ile bir alakam yok, iyidir kötüdür bilmem fakat konuda bahsettiğiniz detaylarda bir sorun göremedim. Bu şekilde bir ürün hakkında kötüleme yapmadan önce bilimsel olarak yapılan araştırmalarınızı da paylaşmanız gerekiyor, sadece site tanıtım konusu gibi açarsanız olmaz

Ayrıca bir şeyler içerek kilo verebilirsiniz, televizyonda da yer alan doktorların söylemlerine akıl ve mantık süzgecinden geçirerek, araştırarak inanabilirsiniz.

Kilo vermek sadece diyetisyenlerin yapacağı iş değildir, yani diyetisyenlerden yardım almadan da kilo verebilirsiniz.

Konuyu mümkün olduğunca site veya kişi tanıtımı değilmiş gibi ele alıp birşeyler yazmak istedim fakat bildiğin tanıtım konusu
Öncelikle deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum. Konuyu yazarken aklıma hiç tanıtım yazısı olarak düşünüleceği gelmedi. Herhangi bir site ismi yada size ücretli yardım ederim gibi bir cümle kurmadım.

Sitede bir arkadaş bu ürünlerin satışını yapıyor ancak onun konusunu baltalayan biri olmak istemediğim için buradan bir konu açmak istedim.

Bölgesel zayıflama konusunda diyetisyenler sadece beslenme üzerine tavsiyede bulunmuyor aynı zamanda spor ile paralel bir şekilde bir program hazırlıyorlar.

Kilo kaybı olurken elbetteki vücudun her bölgesinden yağ yakımı gerçekleşir ancak bu sadece genel kilo verme programlarında yada kendi kendine kilo vermeye çalışanlarda olur.

Konuyu bu açıdan değerlendirerek bana da cümlelerimin nasıl anlaşılacağını gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum Su kaybı ile başlayıp sonrasında yağdan yakma konusu ne yazıkki doğru bir bilgi değil ancak ben sözünüzü şu açıdan değerlendirmek istiyorum;

''Kilo verirken su kaybı olacak ve sonrasında yağ yakımına yöneleceğiz.'' Böylesi doğru ancak su kaybı sürekli devam ettiğinde sonraki aşama yağ değil kaslardan kayıp olarak karşımıza çıkıyor.

Ayrıca birşeyler içerek yada televizyondakileri iyi bir şekilde araştırarak kilo verilmesi mümkün değil. Sizde deneyimlerinizin sonucunda gördüğünüze inandığım bir şey var oda beslenme sporla iş birliği içerisinde kilo değişimi yaratır. Ancak sadece içerek yada televizyondakilerin beslenme tavsiyesi ile evde oturarak mümkün değil.

Diğer yandan ben kilo verdirdiği konusunda kesinlikle ''kilo verdiriyor'' cümlesi ile destekledim ancak sağlıklı kilo vermek hangi yolla olursa olsun kilo kaybı yaşamak anlamına gelmiyor. Lifler ve bağışıklık açısından zayıflık yaşattığını her türlü bilim insanı kanıtladı ancak firmanın arkasın sağlam olduğu için kimse bilim insanlarını dinlemiyor.

Mesajınız üzerine sözümü değiştiriyorum ''SAĞLIKLI kilo vermek sadece diyetisyenlerin yapabileceği bir iştir. '' Ancak spor ile birlikte yapılan beslenme düzeni zayıflamayı sağlar.

Son olarak ise bilimsel kanıtlar koyma konusunda haklısınız bugün içerisinde bilimsel yazıları da konuya ekleyeceğim.

Hiçbir tanıtım yapma amacında değilim zaten bu konuda hizmet verdiğimiz ücretli bir durum da yok Tekrar yorumlarınız için teşekkürler.