Muhammedchan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Daha basit bir şekilde anlatacak olursam omuz ve beli kalçalarından küçük olan birisi bu ürünler ile kilo verdiğinde her taraftan eşit bir şekilde kayba uğradığı için görünümü yine aynı olacaktır. Oysa ki gerçek bir diyetisyen yardımı ile yapılan diyetlerde istenilen bölgede bölgesel yağ yakımı gerçekleşebiliyor.
Araştırmalarım ve deneyimlerim sonucunda bölgesel zayıflamanın olmadığını biliyorum. Yani kilo verirken vücudun her bölgesinden eşit bir şekilde yağ yakarsınız. Bölgesel yapılan antremanlar sonucunda kas grubunu çalıştırmış olursunuz ve o bölge sıkılaşır.

Kilo vermeye başlarken genellikle vücutta yer alan fazla suyu ilk olarak dışa atarsınız ve sonrasında yağ yakmaya başlarsınız. Bu süreç zarfında normale göre fazla idrar atımı olabilir.

Ürün ile bir alakam yok, iyidir kötüdür bilmem fakat konuda bahsettiğiniz detaylarda bir sorun göremedim. Bu şekilde bir ürün hakkında kötüleme yapmadan önce bilimsel olarak yapılan araştırmalarınızı da paylaşmanız gerekiyor, sadece site tanıtım konusu gibi açarsanız olmaz

Ayrıca bir şeyler içerek kilo verebilirsiniz, televizyonda da yer alan doktorların söylemlerine akıl ve mantık süzgecinden geçirerek, araştırarak inanabilirsiniz.

Kilo vermek sadece diyetisyenlerin yapacağı iş değildir, yani diyetisyenlerden yardım almadan da kilo verebilirsiniz.

Konuyu mümkün olduğunca site veya kişi tanıtımı değilmiş gibi ele alıp birşeyler yazmak istedim fakat bildiğin tanıtım konusu