Merhabalar,
Makine mühendisliği 4.sınıf öğrencisiyim. İnternetten türkçe ve yabancı dillerde araştırmalar yapmaya mümkün olduğunca gerek popüler gelişim gerekse detaylı bilgi almaya çalışıyorum mesleğim hakkında. Fakat böyle toplu olarak aylık bilgi edinebileceğim bir kaynak vs yok. D&r a her gittiğimde fotoğrafçılıktan arkeolojiye saatten digital reklamcılığa kadar her şey hakkında bir dergi bulabiliyorum ama bu sektör hakkında bir dergi bulamıyorum.
İşin kısası yapabilirsem aylık yapamazsam 2 aylık bir güncel makine mühendisliği dergisi yapmak-yazmak istiyorum. Mühendislik genelinden çok kendi sektörüme makine mühendisliği özeline hitap etmek istiyorum. Dediğim gibi dergi içeriği içinde güncel mesleki gelişimler (örn; altay tankı hakkında detaylar veya japonyanın bu yıl yaptığı inovatif atılımlar) bir de genel mesleki bilgiler (örn; parça analizi nasıl ve neye göre yapılmalıdır? Neden önemlidir vs) gibi bilgiler yer alacak.
Detaylıca anlattığımı düşünerek sizden isim önerilerinizi bekliyorum. Bir şey vaat etmiyorum bir kuru teşekkür ve olurda büyürsem kapak arkası tam sayfa reklam sözü veriyorum
Şimdiden herkese teşekkürler.
(Fikri açıkça anlattım umarım biri çalar

)