Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tür kişiler, ne kadar uğraşsanız da bitmez. 46'lık bir adam var Kadir Mısırkoçanı. Bu adamı tarih profesörü diye dinleyen bir güruha, ne yapsanız boş. Hele ki sosyal medya üzerinden hiç yorum bile yapmayın. Zamanında ben de çok yapıyordum. Sonra bi baktım, yaşlanıyorum! Kendi kendimizi yiyip bitiriyoruz.

Size konuyla ilgili en etkili ve en kesin çözümü söyleyeyim. Hepimizin internet sitesi ve sosyal medya hesapları var. Hepimiz bıkmadan, usanmadan Atatürk ve silah arkadaşlarının bu ülke için yaptıklarını anlatacağız. İnsanları dini inancına göre yargılamanın ne kadar yanlış olduğunu anlatacağız. Şeriat ile yönetilen ülkelerin bugünkü durumunu anlatıp, yıllar sonra gelebilecek tehlikeleri öngören Mustafa Kemal Paşa'nın Laiklik ilkesini getirerek, ne kadar büyük bir iş yaptığını anlatacağız.

İçki içenin değil, tecavüz edenin lanetlenmesini isteyeceğiz. Mini etek giyenin değil, mini tek giyene saldıranın insanlığının sorgulanmasını sağlayacağız. Dayakla, küfürle değil; eğitimle, hoşgörüyle refaha ulaşabileceğimizi anlatacağız. Hiç kızmayacağız, hor görmeyeceğiz, aşağılamayacağız. Bu insanların cahilliğini yok edip, onları kazanmayı amaçlayacağız. Çünkü biz ne kadar üzerlerine gider hakaret edersek, onlar Atatürk'ü ve onu sevenleri o kadar düşman görüyor.

Unutmayalım; bir olursak biz oluruz, biz olursak diri oluruz.
Kesinlikle katılıyorum.Bu forumda ki Atatürk'cü ve Türk milliyetçileri internet dünyasının en az %80 lık kısmını yönetiyor ve Türk halkının neredeyse %100 ne internet siteleri aracılığıyla ulaşıyorlar.

Aslına bakılırsa bu muhteşem bir güç lakin bu gücü kullanmayı akıl edemiyor yada bu gücü yönetecek lider bulamıyoruz.

Atatürk'cüler ve Türk milliyetçileri olarak toplumsal olaylara organize bir şekilde barner reklam ve özel makaleler ile tepki verebilir.Hatta bu iş için bir grup yada web sitesi kurabiliriz.Özetle önce birlik olmamız sonra ise bu birliğe liderlik edecek bir lidere ihtiyacımız var.

Bu suç değil sonuçta yasal sınırlar içerisinde olan bir sosyal hakkımız.Suç olsa zaten sözlük siteleri çoktan kapanır ve sahipleri hapise atılırdı.Bakınız ekşi sözlük...

Not:Gün gelecek herkesi tek çatı altında toplayacağım o güne kadar sabır edin...