doLaR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
söylemek istediğimi anlayan kimse yok. malum karakter? üstü kapalı bana hakaret edemezsin yazacaksan bi yanlışı düzeltme peşindeysen ona göre yaz öncelikle. mekana gelen komutanlarda var lise müdürleri de var ekip olarak gelen dershanecilerde var iş adamları da var normal işlerde çalışan insanlarda. niye hiç biriyle alakalı bişey demiyorumda sadece özel bi kesime vasıfsız diyorum? karısını kızını çocuklarını bağ bahçe ne varsa yolluyor kendisi sabah saat on da geliyor çay bahçesine istekler şikayetler laf saymalar tripler hiç bitmiyor sanki basit bi çay bahçesinde değil de lüks bi mekanda öyle bi trip öyle bir hava. gece çay bahçesinin kapanması içinde bu adamların oyunlarını bitirmesini bekliyoruz. karısını kızını işe yollayıp gece gündüz oyun oynayan adamlardan nasıl bahsetmeliyim?
Şayet işinden samimi olarak bu kadar şikayetci isen bulunduğun ilde yada her hangi bir şehirde iş bulmanı kolaylaştırmak adına herşeyi yapmaya hazırım.Yok iş değil de web sektörü konusunda ilerleyeceğim derseniz.Benim satın alıp hediye ettiğim sektör ve niche kelime listelerini sana yollayacak ellerinde adsense kazanç kitapları da olan bir kaç genç arkadaş var.Onlara iletirim sana dönüş yaparlar.Lakin bana bunu pm ile hatırlat yoğunum unuturum.

Ayrıca şu hakaret konusuna gelince o bir hakikat hayat da ne eğitimi alırsan al yada alalım karakterimiz bizimle bereber bir ömür kalacak.

Yukarıda ki web sektörü konusunda teklifim her şart altında geçerli ne zaman yazmak istersen o zaman çözeriz.

İş konusuna gelince hayat o kadar zalim oldu ki gençlerin üniversite bitirip meslek sahibi olma hayalleri ilçe yada il parti başkanlarından geçiyor.

Saat 12:49 yahu bak bir gençle sohbet edeceğim diye yemeği unuttum dedim ya karakter bakidir diye...
Umarım hayat da çok başarılı olursun.
Saygı sevgi selametle