Sizin vasıflarınız neler ?
Bir "öğrenci" için çok iddialı bir şekilde bu vasıf konusuna takılmışsınız.Eğitim cehaleti alır ama malum karakter kalıcıdır.Söylemlerinizin karakterinizi yansıttığı düşünüyorum.
Ben sırf üslubu yüzünden fabrika meydanın da işçilerinden dayak yiyip sanayi bölgesine rezil olan genel müdür tanıyorum.Üstelik işinden olan genel müdür oldu.Çünkü elinizi sallarsanız genel müdür buluyorsunuz ama alüminyum kalıp dökme ustaları malesef çekirdekten yetiştiği için öyle hemen bulunmuyor.Size tavsiyem üniversite de eğitim almadan önce sokakta hayatı öğrenin.
Bakınız herkesin can siparane insanlara yardım etmeye çalıştığı bu forumda sizin açtığınız konuya sadece 2 kişi yorum yazıyorsa ve kimse tenezzül edip size bir tavsiyede bulunmuyorsa acaba neden diye düşünmelisiniz.
söylemek istediğimi anlayan kimse yok. malum karakter? üstü kapalı bana hakaret edemezsin yazacaksan bi yanlışı düzeltme peşindeysen ona göre yaz öncelikle. mekana gelen komutanlarda var lise müdürleri de var ekip olarak gelen dershanecilerde var iş adamları da var normal işlerde çalışan insanlarda. niye hiç biriyle alakalı bişey demiyorumda sadece özel bi kesime vasıfsız diyorum? karısını kızını çocuklarını bağ bahçe ne varsa yolluyor kendisi sabah saat on da geliyor çay bahçesine istekler şikayetler laf saymalar tripler hiç bitmiyor sanki basit bi çay bahçesinde değil de lüks bi mekanda öyle bi trip öyle bir hava. gece çay bahçesinin kapanması içinde bu adamların oyunlarını bitirmesini bekliyoruz. karısını kızını işe yollayıp gece gündüz oyun oynayan adamlardan nasıl bahsetmeliyim?