doLaR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iyiki çok yazmamışsın kısa tutmuşsun yazdığım şeyi anlamamışsın çünkü. gündüz senle açılışı gece kapanışı yapan tip diye bahsettiğim müşterilerdi. mekan açıldıktan yarım saat sonra gelip gece kalksalarda artık gitsek diye beklediğimiz hayatla ilgili hiç bi beklentisi planı hedefi olmayan tek işi okey kağıt oynamak olan tipleri kast ettim orda.
Sizin vasıflarınız neler ?
Bir "öğrenci" için çok iddialı bir şekilde bu vasıf konusuna takılmışsınız.Eğitim cehaleti alır ama malum karakter kalıcıdır.Söylemlerinizin karakterinizi yansıttığı düşünüyorum.

Ben sırf üslubu yüzünden fabrika meydanın da işçilerinden dayak yiyip sanayi bölgesine rezil olan müdür tanıyorum.Üstelik işinden olan müdür oldu.Çünkü elinizi sallarsanız müdür buluyorsunuz ama alüminyum kalıp dökme ustaları malesef çekirdekten yetiştiği için öyle hemen bulunmuyor.Size tavsiyem üniversite de eğitim almadan önce sokakta hayatı öğrenin.

Bakınız herkesin can siparane insanlara yardım etmeye çalıştığı bu forumda sizin açtığınız konuya sadece 2 kişi yorum yazıyorsa ve kimse tenezzül edip size bir tavsiyede bulunmuyorsa acaba neden diye düşünmelisiniz.

Misal ben sizin bu konunuzu okuyunca ya bu arkadaş forumda moderatör yada bir fabrika da yönetici olsa neler olur diye düşündüm.Çok gençsin hayat da umarım çok başarılı olur ve astlarınla muhatab olurken aklınıza bu yorumum gelir.