rkopuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk kez gittik hiç yol yordam bilmediğimiz için zaten ne kadar komisyon almış olabilirler ki

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eger emekli degilseniz, yani gencseniz yol yordama ne gerek var?
Eminim grup halinde sevdiyseniz tek gittiginizde 10 kat daha cok seversiniz.

En az farkli 10 ulkeye gitmisligim var ve hepsine bileti alip gitmisligim var, bu kadar basit. Dili dert ediyorsaniz hic dert etmeyin. Almanca bilmiyorum ama kasimda Berline gidiyorum mesela bir haftaligina

Gitmeden azicik bir arastirma yaparsin, nereye gidilir, ne nerde yenir falan filan o kadar.
Dili dert ediyorsan onu da dert etmene pek gerek yok, bircok ulkede cat pat bir ingilizceyle bile anlasabilirsin.

Gitmeden o yerle ilgili seyahat bloglarina bakabilirsin, bolca da bilgi edinirsin, kendi kendinin rehberi olursun, bundan daha buyuk zevk mi var. Ne gerek var kendini gruba sinirlandirmaya?

Konuya donersek, karadenizi seviyorsaniz ve araciniz varsa bir yere gidip bir haftaligina kalacaginiza tur yapin, her gun farkli yerleri gorun gezin.

Veya Adiyamana gidin, Nemrut Dagina cikin ve gun batimini + gun dogumunu izleyin, o bambaska birseydir. Yaniniza sarap almayi unutmayin diyecektim ama muhafazakar olunca diyemedim, caniniz ne isterse onu alin ama mutlaka mutlaka bir hirka veya batanye alin, agustosta bile gun dogumunda soguktur.