evet aort yetmezlik sonrasi birakmak durumunda kaldim. soyle ki ileri derece de olmayabilir. ama kapakcik problemi bunyeye ve genetik yatkinliga gore %100 etkisi var.
Ağır kilo kaldırımı tansiyonu etkiliyor, kalbe yük bindiriyor. Kalp ve adalenin kalınlaşmasına yol açarak kalp yetmezliğine neden oluyor. Agir derken nasil agir diyim, hani o son tekrar vardir ya yaparsin yapamazsin. bazen tek bir parmak ile yardimci olurlar, o Son tekrar belki bizler için, mukemmel bir mikro yirtilma ama sorunlara yol aciyor. bi eko cektirdin mi hic?
bu arada protein tozu yedigimiz Halleyler gofretlerde dahi var. ama doktorum cok etkileyici konusunca bana, damar sertligne etkilerini vs anlatnca ve aort yetmezlik de olunca korktum. ha benim bunyeme olmadi. aman ha pis kaka demiyorum glutamininden citrulin malata kadar kullandim. sadece direk bisi yapmaz diyemem diyemiyorum
evet ustad 67 kg sonrasi vucudu toparlayp ameliyat olacaktim. ama diş cektirmeden once bile antibuyotik tedavisi olmam gerekiyor
forumda da bi kac arkadasim var bana danisan diyet vs de. gecen aylarda gene benzer konuda tanismistik 20 kilo verdi paylasicaz biraz daha versin
6 ay sonra bi kontrolum daha var hastalik derecesi ilerlemez ise az agirlik bol tekrarla ne kadar gelisim alabilirim bilmiyorum ama, oyle deneyecegim. lor ŞEYK ve bulgur erkeği modeli deniyecem birseyler ama. gelisim beklemiyorum. belki muscle memory yardimci olur fit ve daha sekilli vucuduma geri kavusurium.