deco2323 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tekrardan merhabalar,

Doğal olarak çalışıyorum. Büyük markaların hormon vs şeyler ekleyeceğini düşünmüyorum. Hatta ve hatta öyle birşeyin olması imkansızdır. Çünkü bunlar devlet denetiminde gelen ürünler ve büyük markalar böyle birşeyin duyulup kendi isimlerini de kötülemek istemez. Mesela Denizli'de bir protein tozu fabrikası vardı. İçine steroid karıştırdıkları için yüklü miktarda ceza yediler. Yeni başlayan veya hala yapan arkadaşlara tavsiyem bilindik markalardan almaları. Ben Muscletech Nitrotech kullanıyorum uzun süredir ve gayet memnunum. Ayrıca bench press e yüklenerek kalp kapakçığında sıkıntı olduğunu hiç duymadım veya okumadım. Bu arada 67 kilo vermişsiniz tebrik ederim. Bu sebeple mi bıraktınız sporu? Ben kalp spazmı ve kalp ritim bozukluğu yaşadım. Hala devam ediyorum. İyi akşamlar dilerim.

Hocam sonradan sizin yazdıklarınızı okudum. Küçük bir düzeltme yapmak istiyorum. Protein tozu, bcaa vs. tüm supplementler ek besin takviyesidir. Öğün yerine geçmez. Öğün atladığınızda sadece protein tozu içmenizi tavsiye etmem. İyi akşamlar dilerim.
Soyle bir varsayimda bulunayim, ogun atladiginizda yememis oluyorsunuz, yememek mi daha mantikli yoksa gida takviyesi yapmak mi ? yani bos gecirecegimize gida takviyesi mantikli geliyor bana