kahır çekmekten kaçıp para kazanman çok zor.. önce kahır çekmeyi öğrenmelisin.. iş hayatını ve para kazanmayı, parayı yönetmeyi vs yaşayarak tecrübe ederek öğrenebilirsin sadece.. o sabahtan mekanı açıp gece kapatan adamlar para kazanmanın zorluğunu bildikleri için ve evli olup çoluk çocuk geçindiren insanlar oldukları için sorumluluk denen bir ey var ve onu yerine getirdikleri için kendilerini işe veriyorlar.. hiçbir vasfı olmayan insan diye bahsetmen de ayrı bir konu.. sana aslında daha çok yazardım da, bu mantıkla olduğun için en önemli oılan kısımları yazdım.. az önce de söylediğim gibi,
" önce kahır çekmeyi öğrenmelisin.. iş hayatını ve para kazanmayı, parayı yönetmeyi vs yaşayarak tecrübe ederek öğrenebilirsin sadece..ve kahır çekmekten kaçıp para kazanman çok zor.. "
iyiki çok yazmamışsın kısa tutmuşsun yazdığım şeyi anlamamışsın çünkü. gündüz senle açılışı gece kapanışı yapan tip diye bahsettiğim müşterilerdi. mekan açıldıktan yarım saat sonra gelip gece kalksalarda artık gitsek diye beklediğimiz hayatla ilgili hiç bi beklentisi planı hedefi olmayan tek işi okey kağıt oynamak olan tipleri kast ettim orda.