67 Kg veren biri olarak (dogal yollardan) ve 4 yildir sporla ic ice olan biri olarak.soylemek isterim ki, evet zararli. birazdan baslar toz sempatizanlari bi kac egoist savas cebeci videosu ile savunmaya. kalp krizi gecirtmiyor doğru o cok abarti bi durum, ama aort yetmezlik ve karaciger bobrek sorunu yapiyor. Nereden mi biliyorum ??

) kisaca ozetliyeyim. tozlarin icindeki hormonlar kalbi buyutuyor derler hep normalde buyutmez kaslanmak vucut ve kapakciklar tolore eder(miş) ama toz ile kendi buyumesini engelleyen ya da dengeleyen bi organa hormonla zorla buyume emri veriyoruz. bende tam tersi konusan bilim insani videolari ekleyebilirim. evet hemen olan bisey degil yillar gerektiriyor. ama genetik yatknlik varsa oluyor. mesela asiri benchpress ve agirlikli karin idmanlari da zarar veriyor. kimsenin net bksey bilmedigi konuda hic bi urunu masum gostermeye hakki yok. risk senin. alabilirsin. ben ise sana lor shake ve kazein yogurt oneririm

ha kullanman gerekir protein ile birlikte cok yaglanmadan alman gerekirse guzel alternatif ama bende olan yan etkileri de aklnda bulundur.
bu arada video paylasan arkadasin videolarini sonradan farkettim. heyecanla konuya yazayim diye lutfen mualefet algilamasin nacizane fikrimi ve tecrubemi paylastim.