1 aylık bi sitem var kadınlara yönelik fakat kategori ayrımıni su şekilde yaptım
Siteadi.com/bakim = cilt el yüz vücut bakımı içerikleri var alt kategori olarak ayırmadim
Siteadi.com/sac = sac modelleri sac maskeleri vb gibi durumlar
Bu tarz ayarlamıştım 1 ayda 100 küsür özgün 1000 ile 200 kelime arasında makalelerim mevcut güvendiğim çevrem gayet memnun makalelerden şöyle ki onlar da webmaster.
Örneğin doğal cilt bakım ilk 500 'de yokum.
Cilt bakım,moda,makyaj gibi zor kelimelerde yokum 1 ay kısa bi süre çalışma da yapmdim denilebilir bir kaç edu dışında.gelecek ay elimdeki kaynaklarla ufak bir çalışma yapmak istiyorum.
Doğal cilt bakım a siteadi.com/bakim kategorisi olarak vermeli miyim? Nasıl yol izleyebilirim
Dip not: içerik linki ile sıralamaya baktığımda her içeriğim ilk 3 ile 5 sayfa içerisinde tırmanışta bu 2017 başlıklı çok aranan konular da dahil. Index hizim vb onpage seo konusunda sorunum yok kalıcı link baglantim siteadi.com/içerik tarzında artık alt kategori açıp oraya linkler yol gösteremem zaten bozarım siteyi eminim bu çok mu sağlıksız olmuş?
Çünkü benim tarzda olan nüfuzlu birçok sitede böyle oluşturmuş içeriklerini ve kalıcı bağlantılarını