Gorseli google'da aratinca turkiye gazetesinin internet sitesi ve ensonhaber'den baska sonuc cikmiyor Boyle bir kac sehir efsanesi var. (Mesela ensest, aile ici siddet, uyusturuci kullanimi vs. Kacak elektrik kullanimi da bunlardan biri) Arada bir birileri sabah uyanip bu sehir efsanelerini kullanarak algi yaratmaya yaratacak haberler uretip duruyor. Haberlerin hic birinde de "Bati" diye nitelendirilen yerlerdeki kacak kullanim istatistikleriyle bu bolgelerdeki kacak kullanim istatistikleri (surekli adi gecen "bir yetkiliye" dayandirilarak degil, guvenilir ve acikca belirtilen bir kaynaktan olacak sekilde) sunulmuyor.

Bastan not: bu postu alip baska yere cekecek, kacak kullanim uzerine sehir efsaneleri anlatacak mesajlari tahmin ediyorum, simdiden eyvallah

Ayrica kacak kullanimi onlemek enerji bakanliginin sorumlulugundadir. Bu uretilmis haberleri isitip isitip onumuze koyacaklarina, kacak kullanimi engelleyecek adimlar atsinlar. Ne hikmetse bu aciklamalari yapan "yetkiler" bir turlu onunu kesecek adimlari atamiyorlar. Ustune bir de yakiniyor. Ben mi onlem alayim? Senin basiretsizliginin bedelini de bana odetiyosun bari iki de bir yakinma yahu.