En basit tabirle btc kazmak her geçen gün zorlaşıyor yani temeli böyle kurulmuş bu nedenle zorlaştıkça fiyat yükseliyor.
Hergün bir yerlerde kabul ediliyor veya akbank yatırım yaptı vs gibi haberler çıkıyor artış yükseliş oluyor.
Blockchain mantığında çalıştığı içinde güven veriyor tabi gerçek para ile karşılaştırılamaz.
Ama her ne olursa olsun ben btc yatırım amaçlı değilde diğerleriyle trade etmenin çok daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.
Zaten çok gerginim biraz daha gerileğim bence mahsuru yok.Diyelim ki Cayman adaları üzerinde bir kişisel şirket kurduk.Para birimimizin adı da Coderca olsun.Türkiye piyasasına girdik."Dedik ki bir Coderca 0.50 dolar ama 1 yıla en az 10 dolar olacak" ve başladık web sitelerine reklam vermeye viral reklam basmaya.Bir kaç ünlü site de "Wow 5 Coderca aldım 2.5 dolar tuttu şimdi 25 dolar oldu sizde alın sizde kazanın" diye.
Soru:Zaten Coderca parasını satan biziz dolayısıyla en çok kazanan biz değilmiyiz ?
Soru2:Çeşitli spekülasyonlarla yükseltmek mümkün ise battık demek niye mümkün olmasın?
Soru3:Bizi denetleyen var mı?
Soru4:Hala ben bu ülke de nasıl olurda milyar dolarlık vurgun yapmadım.Bu ülke de namuslu olmak yada namuslu kalmak çok zor.
Devletimiz de jeton düşene milletimiz durumu fark edene kadar ben şu bir paragraflık plan ile bu ülke de en az 250 milyon dolarlık vurgun yapar Honkong da yaşamaya başlamış olurum.Ama dedim ya bu ülke de zor olan namuslu kalmak ve ben namuslu kalmaya çalışıyorum.Lakin devletimiz yasalarıyla milletimiz her söylenene inanma huyuyla insanı çok tahrik ediyor.