Angelicakaka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok güzel bir paylaşım. Teşekkürler. Klasik parazit seo örneği ama şu an işe yarayan sayfalardan belli ki üstelik de link açık ve seçik ortada hit çekmeye direkt olarak yönelik.
Bir şey sormak istiyorum. Açıklama kısmına keywordü + ana site linkini ekledikten sonra alt satıra geçerek daha uzun ve detaylı açıklamalar ve LSI keywordler ekleyerek denediniz mi? Yani rekabeti daha yüksek bir keyword için de işe yarar mı dersiniz paraziti biraz daha desteklesek.. Yani hem daha zengin içerik oluştursak hem de mesela ikinci katman backlink yollasak bunlara düşük kalitede.. Yani seo zorluk puanı 40 civarında olan değil de örneğin 15-20 civarında olan bir kelimede sıralama almak mümkün olur mu dersiniz? Tecrübe ettiyseniz paylaşırsanız sevinirim. Ben her şekilde söylediğim şeyi deneyeceğim.. Sonrasında ben de sonuçları paylaşırım
Merhabalar benim deneyimlerim şu şekilde oldu, güncel bir içerikte doğrudan ilk sıralara yükseliyor, rekabeti yüksek kelimelerde geride kalıyor. Ayrıca şöyle bir durumda var, paylaştığınız içerikte telif hakkı var ise dmca ile google dizininden çıkarılıyor ancak map olarak verilen url çıkarılmıyor dizinden. Yani telif hakkından dolayı diğer siteler sıralamalardan çıkarken siz hit almaya devam ediyorsunuz. Map linki ilk olarak sitemin üzerine çıkıyor, link verdiğim için 1-2 günlük sürede benim sitem üste çıkıyor. Maps linkide bu arada benimle birlikte yükseliyor sıralama arka arkaya oluyor. Karışık oldu biraz kusura bakmayın.
Rekabet az olan kelimelerde doğrudan üste çıkıyor. Ancak uzun açıklama ve keyword girerek denemedim iyi akşamlar.