Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Antidepresana başladım arkadaşlar yoksa hissizleşmenin gerçekten imkanı yok. Yaşamayan gerçekten bilemiyor, depresyon durumu bambaşka.

Yaşadığınız her saniyeye sövüyorsunuz , kalbiniz hep küt küt atıyor. 1-2 saat haber alamadığında için gidiyorken günlerce haber alamamak öldürüyor.
Dostum buraya yazanların hepsi yaşadı bunları zaten Sanmıyorum ki hiç kimse kimyasala bağlansın. 4 yıl neymiş. Çocukluğumdan beri sevdiğim kızdan neler duydum neler. Bırak kimyasalı adamı intihara götürecek şeyler.

İlaç ile boşuna kendini yıpratma. En fazla 1 hafta ölü gibi dolanırsın. Yemek yeme isteğin olmaz arkadaşlarının yanına çıkmazsın. 1 hafta sonra durumu kabullenip hayatına geri dönersin. Aklından çıkmaz ama normal yaşantına geri dönersin.

Allah başka dert vermesin. Gelip geçici şeyler bunlar. Bende ilk tekmeyi yediğimde bu haldeydim. Daha da berbattım 1 ay dışarı çıkmadığımı bilirim. Hayat bir şekilde devam ediyor.

Sana değer veren kişileri sev, onların yanında olmaya çalış. Ben 4 yıl önce abimi kaybettim. Şimdi etrafıma baktığımda ne arkadaşları ne kız arkadaşı. Herkes kendi yolunda. Arkasından oturup ağlayan ailesi var. Aile her şeyin önündedir. Kendini yıpratacaksan eğer bir kız için değil ailen için yıprat