İnanırmısın, seni üzmek için söylemiyorum, değmiyor. Ha insan kendine yediremiyor. O kadar gün beraber olduğun insan, bir anda seni istemeyince, insan kafayı yiyor. Neden diyorsun cevap alamıyorsun, hiç gitmeyecek sanıyorsun, sonu hüsran işte.

Benden daha büyük abilerim var bu forumda, emin ol senden, benden daha kötü olaylar yaşamışlardır.

Ama sana şunu söyleyim, yıllar sonra, herşeyi anlıyorsun. Bende senin gibiydim. 3 senelik ilişki bitti, 4 sene acısını yaşadım. Ama bu 4 sene içinde, kızın hakkında neler neler duydum,gördüm, gözlerimle şahit oldum. O kadar sene senle olduğun insan neler yapıyormuş diyorsun.

Sana diyeceğim şu ki, üzülme demiyorum, illaki üzüleceksin. Boğazın düğümlenecek vs. olaylar olacak. Ulaşmak isteyeceksin ulaşamayacaksın. Kolay bir şekilde atılıp silinecek birşey değil bu, sen sadece zamana bırak. Zaman gerçekten herşeyin ilacı. İntihar gibi şeyleri asla düşünme, senin yıllarca beraber olduğun kişi, seni bir anda silip attıysa, sen sana bunu yaşatan için niye hayatından vazgeçiyorsun ki?

Sağlıcakla kal kardeşim, yıllar geçtikce anlıycaksın birçok şeyi, şuan olay taze, üzüntün fazla, sadece biraz kontrollü davran, zaman herşeyi gösterecektir.