ruudler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılar hocam.

Merakımdan soruyorum, sektörünüz işinizle mi ilgili? yani bende bu tarz bir adım atmak istiyorum ama içerik konusunda sıkıntım var. Rahat ve sürdürülebilirlik açısından siz nasıl bir seçim yaptınız?
Hocam sektörüm işimle ilgili değil. Yani bir işimde yok aslında BENCE bir sektörde site yayınlamadan önce sektörünüz deki siteleri iyi araştırmak lazım. Yani ben daha iyi ne yapabilirim gibisinden araştırmak lazım diye düşünüyorum. onların neyi eksikse siz o eksiği açacağınız site için not edin. Diyelim ki AMP özelliği yok çoğunda siz bu özelliği kesinlikle kurun. Yada diyelim ki h1 h2 h3 başlıklarına dikkat etmiyor çoğu siz o başlıklara dikkat edin. Yada yazı görsel tag'lerinde anahtar kelimeleri yok onların ama sizde olsun not edin. Yada rakip lerinizin bir çoğu CDN kullanmıyor siz kullanın. diyelim ki bir çoğunun site hızları kötü sizin site hızınız onlardan iyi olsun. vs vs AMA bana göre en önemlisi şudur: onların yazdığı içerikten daha uzun ve daha DOLU içerik oluşturmaya çalışın. VE son olarak hemen hemen hiçbir site sahibi eski konularını dönüp güncellemiyor. Siz aylar önceki konunuzu güncelleyin.
Nacizane düşüncelerim budur hocam. İçerik oluşturmak için arı gibi her çiçekten en güzel balı almaya çalışın. Tabi içeriklerimizin full orijinal olması gerektiğinden bahsetmiyorum bile tabiki.

Bu arada sorunuzdan başka her şeye cevap vermişim hocam. Valla hocam bence içerik girilmeyecek bir sektör yoktur. Yani Eğer konu hacminiz az ise hemen tüketmeyin sindire sindire yayınlayın. Tabi sektör ile alakalı. Ben de bu sitemi ilk açtım 10 tane konudan sonra ne yayınlayacağım *** ben? diyordum kendi kendime ama yüzlerce konu çıkıyor illaki. Bence her konuda bir çok başlık açılabilir. umarım sorduğunuz soruya cevap vermişimdir. TABİ BU YAZININ HEPSİ KENDİMCE