cihanbilgin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O zaman konu açın hocam bu işten para kazanmak istiyorsanız her konu açana parayla yaparım mantığını kullanarak forumculuk anlayışını öldürmeyin 10 yıldır forumdaymışsın ama bu kavra mı öğrenememişsiniz. Ben sadece herşeyin para olmadığını söylüyorum forum sitesini amacıda budur zaten bilgi paylaşımı hizmet satışı değil...
10 yıldır forumda olduğumu algılaman güzel, fakat yardımcı olabileceğimiz konularda zaten herhangi bir çıkar beklemeden bilgilendirme yaptığımı daha önceki konularda görebilirsin. Burada kişinin talebine göre ücretsiz veya ücretli olacak şekilde bilgilendirme yapılıyor. Örnek : Gidip adam logo yaptırmak istiyor ücretsiz yardımcı olurum denildiğinde ses yok, ücretli yaparım denildiğinde mi ses var. Sonuçta Seo kavramı çok detaylı bir alan olduğundan, yapılan işlemlerde detaylı. Yaptığımız her işi tek tek konuya dökersen sen dediğin forumculuk anlayışı meydana gelir.

Ayrıca konu içeriğini okurken zorlanıyorsanız sanırım. Arkadaş açıklamasında "ücretli/ücretsiz yardımcı olabilecek arkadaşlardan teklif bekliyorum." şeklinde bir cümle zaten kullanmış.

Lütfen laf olsun diye konuşmayın.