Merhabalar ,
Facebook reklam kampanyam onaylandı ve aktif gözüküyor fakat 2 saat oldu hala gösterim yada harcama yok , bir sorun mu var yada gözden kaçırdığım bir noktamı var anlayamadım.
Bilgisi Olan Var mı ?
İlk defa başıma geliyor genelde her reklam verdiğimde maksimum 30 dakika içerisinde reklamlar başladı.
Selamlar Merhabalar, hiçbir sorun dert etmeyin hocam ön ödemeli hesaptan atıyorsanız Max : 1 Saat içinde başlar ama kredi kartlı hesapta ve az harcaması olan hesapta atıyorsanız 24 saat içinde kesinlikle reklamlar dönüyor bende hep 12-15 saat beklyip yanlış mı yaptım diyip birsürü kurcalama yapıyordum reklamı atıp 24 saat hiçbirşeyle oynamayın öyle kalsın 22 -20 saat attıktan sonra geçince kesinlikle harcamaya başlıyor.
Başıma bugün geldi hala onaylanmadı dur bakalım bekleyelim iyiki açmışsın kardeşim konuyu çok telaşlanmıştım.
Bende de aynı sıkıntı var reklamlar dün akşam saat 18:00 den beri aktif fakat harcama yapmıyor. Reklam hesabını kapattım yeni hesaptan tekrar reklamları çıktım saat 21:00 gibi yine yeşil reklamlar (aktif) fakat gösterim yok.