Reseller hosting ihtiyacım için 3 gündür yaptığım araştırma sonunda bu kampanyaya alternatif bulamadım. Belirtilen hizmetleri bu fiyata elbette R10 farkı sayesinde sunan Megatr'yi tebrik ediyorum. Sipariş vereceğim. Ve bu fiyatın takip eden yıllarda artmadığını da yorumlardan gözlemledim. Bu da önemli bir samimiyet göstergesidir benim için.Umarım memnun kalırız..
SSL kurulabiliyor mu yoksa statik özel ip almak mı gerekli?
Ücretli ssl kullanmak isterseniz özel ip adresi almalısınız.
Maalesef, mobil ödeme mevcut değil.
alanyawebsite.com domaini üzerinden r10 paketi alımını gerçekleştirdim. E-ticaret sitesi projesi planlamaktayım. Bu nedenle SSL ve Özel Ip de gerekmekte idi. Destek merkezine gönderdiğim ticket'a hızlı cevap geldi. Yıllık 142₺ ile SSL ve Özel IP kurulumunun kendileri yaparak yardımcı olabileceklerini belirttiler. Bu fiyatlarda diğer hostinglere göre ideal fiyatlar olarak göründü ve satın aldım. şimdilik herşey iyi durumda. Teşekkürler Megatr ..
3 Yıllık 1 Paket alınmış ve kurulum işlemi başlatılmıştır.
Transfer işlemleri için destek almak mümkün mü?
15 siteye kadar cPanelden taşıma ıslemlerini biz yapabılıyoruz.
8 Adet daha reseller hesabı satıldı. Kampanyaya gelen yoğun talep üzerine Stok limiti olmadan devam etmektedir.
Ödeme Kolaylığı : Kredi Kartınızla 7/24 online olarak sipariş verebilirsiniz. Ödemeniz tamamlandıktan sonra hizmetiniz otomatik olarak aktif hale gelecektir.
Yaklaşık 10 Yıldır
R10'da en çok Satılan Reseller Kampanyamıza Ekstra 10. Yılımız için yapılan özel indirim
Devam Ediyor.