İlginiz için teşekkür ederim hocam.
Elbette ki çok seviyorum. Her ilişkide olduğu gibi , herkeste.
Yapılabilecek bişey sanmıyorum lakin daha önce yaşayanlar çözüme ulaştıranlar veya ulaştıramayanlar , yol gösterecekler vardır. Konuyu daha çok bunun için açtım.
Çok teşekkürler ilginiz için
Kardeşim aynısını yaşadım kız için sorun küçük sorunların birikmesi . Hem biz evlenmeyi düşünüyorduk o dereceydi. Bir anda bıraktı. Çok zor gerçekten sabahlara kadar içtim . Psikolojik sorunlarım nüksetti ( obsesif) .
Ayrıldıktan sonra senin yapmaya çalıştığın her şeyi yaptım ama olmuyor. 3 4 at toparlanamadım.
Şimdi çok daha iyiyim . O varken yapamadığım şeyleri yaptım. Kendime baktım . Spora devam ettim özgüvenim geldi. Yeni insanlarla tanıştım. Hala aklında değil mi geliyor aklıma illa . Ama bazen diyorum iyi ki gitmiş gözüm açıldı. Çok sorunlu bi insandı evlensem yine boşanırdık. Allah hayırlısını verdi .
Onun değimiyle sadece sevgi bi yere kadar.
Şimdi daha düzgün bir insanla beraberim. Yapamam edemem diyordum ama oluyor. Hatta sana iyi geliyor. Çünkü seni düşünen seven biri oluyor. Ha eskisi gibi oluyor mu yok olmuyor tam anlamıyla güvenemiyorum ve yine aynı şey Yaşar'ım diye çok bağlanamıyorum.
Ama dediğim gibi şuan mutluyum . İşten bu sebeple ayrılmıştım patron bile gelip ne oldu olum sana dağ gibi çocuğu yan yatırmışlar diyordu . Tecrübe ediniyorsun önüne bakmaya çalış biraz kendine zaman tanı tabi.
Seni çok iyi anlayan biri varsa hep onunla dur. Sana iyi gelecek.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi