Oyun bilgisayarı adı altında bir laptop alacağım. İlk düşüncem kesinlikle msi almaktı ancak bulduğum asus bilgisayar verdiğim paraya oranla daha iyi sanki sizlerin de görüşünü almak istiyorum. Öncelikle bu ikisi dışında bişey önermemenizi istiyorum ikisi arasında bir seçim ve nedeni lazım sadece. Oyun bilgisayarı istiyorum ancak 7/24 oyun oynayan bir insan değilim akşam işten geldiğimde 1-2 saat takılırım sadece öyle üst düzey oyunlarda oynamam gtaV - COD - Left4Dead tarzı ağır oyunlar oynamayacağım. Ama yine de almışken iyi bir şey olsun istiyorum.

MSI CX62 6QD-234XTR
Asus X550vx-dm277dc

detaylı özelliklere http://www.epey.com/laptop/karsilast...550vx-dm277dc/ buradan bakabilirsiniz.

Aklıma takılan 1-2 mevzu var.

Asuslarda ısınma problemi ne derece oluyor çileden çıkaracak kadar oluyor mu? MSI ların klavyesindeki tuş ile fan ekstra çalıştırılıp soğutma sağlanıyor ama çok gerekli mi bilemedim.

Asus laptopta ram slotu tümleşik + 1 yazıyor. Yani mevcut 4gb ram tümleşik diğer 1 slot ise boş mu demek bu?

SSD kesinlikle kullanacağım. msi da anakart üzerinde değişik bir ssd slotu varmış inceleme videosunda gördüm. Asusda ise yok ancak ben cdrom u söküp ssd takmayı düşünüyorum.