McCoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sizin aklınıza gelen bu soruların hepsini bende sordum video izlerken denk gelmiş dedi arkadaş. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem. Mahkeme vs uğraşmak istemiyorlar. Olay zaten geçen sene olmuş. Geçen ay yeni bir video servis etmişler. Eski videolardan tumblr dışında oynayan yer yok. Tüm siteler kapatılmış. Onlarda şimdi tumblr'daki içerikleri şikayet edip kaldırdılar.

Mahkemeye vermeyi düşünmüyorlar çünkü yüzü açık videosunu yayınlar adam diye korkuyorlar. Birde uğraşmaya gerek yok sonuçta siciline işlenecek. Belki olay kıza sıçrayacak. Olayda bit yeniği yok arkadaşlar. Yardım eden yazan tüm arkadaşlara teşekkürler. Tüm mesajları okuyup en mantıklı şekilde karar vermeye çalıştık. Yardım isteğinde bulunan tüm arkadaşlarada teşekkürler. Biz şikayet edip kaldırıyoruz zaten. Ekstra bir yardımı olacak olan biri varsa tabiki dinlemek isteriz. Videoları bulmak için videonun ekran görüntüsünü kesip google image'de arattırdım mesela.

Tumblr'da siteyi mahkeme kararıyla kapattırsak bile vpn ile yine açılabiliyor. Biri alır bi daha yükler onuda kapattırmak gerekecek. Bu çözüm değil en azından videoları sildirirsek geri yüklenmezse çok yayılmaz.

Bide arkadaşlar diyelimki arkadaşım yalan söylüyor kızla erkek kavga etmişler. Erkek'te kızın görüntülerini internete paylaşıyor. Hani böyle oldu diyelim yardım etmeyecekmisiniz. Neden herkes herşeyin altında birşey arıyor. Yada cevap ver yoksa yardım etmeyeceğiz deniliyor. Bilişimle ilgili olduğum için arkadaşım yardım istedi. Olayda zaten benim arkadaşımının arkadaşı olduğu için birebir soramıyorum. Onada söylediği buymuş. Yardım etmek isteyen eder etmek istemeyen etmez.

Lütfen mesajımı bu tarz tartışmalar için alıntılamayın.
gönderin şikayet edelim hocam tumblrda 150k 100k ve 70k lık üç hesabım var hallederiz