İlgili konu

https://www.r10.net/off-topic/1740124...lutfen-16.html

Burdan @caliente; ye teşekkür ediyorum konuyu yerinde kesmiş

Forum da ne kadar çok nankör olduğunu gördüm , hepsinide kara listeme aldım hepsine beslenecek kinin en büyüğünü besliyorum

Atatürk'ün en büyük hatası sanırım bu konudaki Atatürk düşmanlarına konuşma hakkı vermesi , Ülkenin dinini islamiyet yapması

Bıraksaydıda yarımız fransız yarımız ingilizce birazımızda yunanca konuşsaydı

Fransız , İngiliz köpekleri tarafından itilip kakılsaydık , dinimizi gizli gizli yapsaydık namaz kılacak yer bulamasaydık

Atatürk neden kurtardı ki ? bi düşünün bakalım

NANKÖRLÜĞÜN LUZÜMÜ YOK TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE ARKADAŞLARI TARAFINDAN KURULMUŞTUR

Yoktan var edilen bir ülkede kimse kuruculara saygısızlık yapamaz Osmanlının son dönemini bi okuyun bakın bakalım

Kulaktan dolma laflarla iş yapacan aptallar osmanlıya bırakılan son topraklara baksın , Atatürk olmasaydı ne burda bunları yazabilir ne akşam namaza gidebilir nede sokakta ben TÜRK üm ben OSMANLI TORUNUYUM diyip gezemezdin.

Burdan da açık açık tekrar söylüyorum nankörlüğün luzumu yok Atatürk'e ne yargılayacak kapasitedeyiz ne düzeydeyiz

Atatürk düşmanı herkez düşmanımdır. eğer Atatürk olmasaydı ne Türkçe konuşabilir , ne rahat rahat namaz kılar nede akşamları sokakta gezebilirsiniz.

Benim anamda , ninemde baş örtüsüyle dolaşıyor hepside Atatürk'e saygı duyuyor , dua ediyor ama dininide yapıyor.

BEN DAHİL HİÇ KİMSE ATATÜRK'Ü NE YARGILAYACAK KAPASİTE NEDE DÜZEYDE.

Burda rahat rahat Atatürk'ü kötüleyip hakaret ediyorsanız bu yine ATATÜRK sayesinde dir , bunu o küçük kafanıza sokun