delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saygıdeğer hemşehrim, tavsiyen için teşekkürler. bir önceki sayfada son mesajda sorunun çözümünü yazdım Çarşamba günü paramı alacağım aracı iade edeceğiz.

-Turbo ve yaptığım diğer tüm masrafları aldım arabayı 30.300 e aldım 34.000 e geri verdim (1000 lira gibi bir rakam zararım oldu o kadar) Sigortayı zaten geri alabiliyormuşsun sonradan öğrendim. Kasko yoktu.

- Karşı tarafa zerre insiyatif hakkı tanımadım açıkçası. Geri adım atan ben oldum çünkü babasından devir aldık ve adam 60 yaşında yaklaşmış. Vicdanım dur dedi bende dinledim o kadar. 1000 lirayı da zarar olarak görmüyorum bindiğime saydım geçtim.

- Sorgulamalarda artık çıkmıyor km. hatta muayene hafif kusurun ne olduğunu soruyorsun önceki muayene ettiren gelirse bilgi veririz diyorlar. Yani bu işe biraz davetiye çıkartıyorlar gibi. Devlet kesinlikle bu konuya el atmalı.

- Km düşürülmesi yasalarda 'Nitelikli Dola.ndırıcılık' olarak geçiyor. ortalama 2 yıl da hapis cezası var. Hadi verdim mahkemeye yaşlı başlı adam ne kazanırım. Ben oğluyla muhattap oldum tüm süreçte. Babası zaten sulh taraftarıymış. Israrcı olsaydım fazlasını da alabilirdim ama gerek yok.

Dediğim gibi yasal yol olarak Arabuluculuk hizmetinden faydalandım. Şükürler olsun Çarşamba veriyoruz arabayı.

Halen araba bakıyorum
Sorun ortadan kalktığına göre yeni araba arayışına yönelebilirsin