Abi fikrin için sağol ama dinsel işlere pek girmiyorum, daha önce dini video sitesi açtım reklamlar da karı görünce mail yağmaya başlıyor. İnternet mollaları ile uğraşmak pek istemiyoum
Çok haklısınız. Ben konuya para paradır olarak yaklaştığım için
Reklam konusunu çok kolay çözebilirsiniz aslında. Ben haber editörlüğü yapıyorum ve bazı yeni sitelerde bu tür sorunlarla çokça karşılaşıyorum. Reklamları engelliyorsunuz gidiyor. Hiç olmadı adsense konusunda uzman birine 100-150 TL verip rahat edebilirsiniz. İşverenlerimden biri bir arkadaşla çalıştı, şu an tam olarak istediğimiz reklamlar çıkıyor.
Sağlık konusundaki haklı tereddütünüzü anlıyorum ancak özellikle İngilizce için muhteşem olur. Yanlış bilgiye ulaşmanız biraz zor. İçeriklerinizi de uzmanların makalelerine dayandırırsanız problem yaşamanız pek ihtimal dahilinde değil.
Ayrıca, eğer, şirket kurarım (sadece Türkiye'de kursanız yeter) diyorsanız, Green Card başvuru hizmeti verebilirsiniz. Arapça bu konuda bir maden. Mısır, Irak, Lübnan vs. diye dağıtıp sağlam bir kitleye ulaşabilirsiniz. Türkiye'de bile en kötü 300.000 kişi başvuruyor yılda. 1.000 tanesini 30 TL'den kapsanız hayırlı işler.
Adsense haricinde, Udemy var. İngilizce - Arapça, Fransızca - İngilizce, Arapça - Fransızca, Türkçe -Fransızca, Türkçe - Arapça, Türkçe - İngilizce dil dersleri verebilirsiniz. Pek adsense ile alakası yok ama.