neden bu kadar demokratsınız siz...işiniz gücünüz tehtit şantaj. düşünsene sizin elinize iktadar geçse neler olur.
Hadi klavyeni daha fazla eskitme, ama önce kendin yazdıklarını oku... "sapık hoca var diye hoca düşmanı mı olacağız" her mantıklı insanın anlayabileceği bir cümle. vurmak kırmak öldürmekten önce okuduğunuzu anlamayı düşünürseniz anlarsınız. geçen haftaki chp yöneticisine 4 kıza tacizden 18 yıl hapis cezası verildiği için sapık chp li diyor muyuz mesela biz...(birçoğunuz bu haber duymamıştır bile. nasıl olsa sapık hoca değil, şeyh değil. hatta chp yöneticisi. o zaman sapık demeye, haber yapmaya gerek yok)
İnsanlar sana irite olduğu bir konuyu söyler ve sen bunu karşı tarafın irite olduğunu bile bile, üstüne basa basa yapmaya devam edersen, sinirlendirirsen tepkisini alırsın. Sonra tehdit falan diye ağlama. Biraz anlamaya çalış, azıcık... Dekolte üzerinden yürüdüğün için sana imam vs. örneği verdim. Peçe giyip ne b0klar yiyen insanlar var.
Sizin kitlenizin en iyi yaptığı demagoji ve çarpıtma şuan senin yazdığın cevap gibi. Benim yazdığım mesajları anlaman zor olabilir, beynin yetmiyor olabilir suçlamıyorum seni. Ama lütfen 4-5 kez oku, anlamıyorsan bir daha oku daha sonra yorumunu yaz. İstediğin kadar öt bu sana son mesajım. Hadi yolun açık olmasın.