Bu konuda Atatürk'e zarar veren kimdir? Konuyu önce lütfen baştan aşağı okuyun. Turancı bir düşünürün sözlerini paylaşıp, Arap sevici arkadaşa "şunları engelle geç" demeniz çok manidar olmuş.
Hocam ben o arkadaşı az önce engelledim. Galiba alıntı yapmış ama yazdığını görmüyorum. Daha da muhatap olmam. Şimdi zaten şurada bir düzeltme yapmak gerekirse konuda hiçkimse kendini Kemalist olarak tanımlamadı. Bu Atatürkçüler şöyledir, Kemalistler böyledir ayrımını ortaya atan da o Arap sevici ve açık açık Atatürk düşmanı olduğunu vurgulayan kişi. Ortalığı karıştırıp gitti. Ara ara kendisiyle alakası olmayan mesajlara atlayıp Atatürk aleyhinde çeşitli konuşmalar yapıp cevap verilince sıvışıyor. Başta Atatürk'le sorunum yok olayına girdi ki muhabbetten hemen dışlanmasın diye. Bu işlerin kaşarı olmuş. Alıntı yapılıp 10 mesaj geliyorsa sadece içinden provoke edebileceği 1 mesajı seçip en alakasız şekilde konuyu çarptırmak için ona yanıt yazıyor. Ben bunun olayını çözdüm. Zaten çözülecek bir şeye de gerek kalmadı, açık açık Atatürk düşmanıyım dedi. Amacı burada Atatürk'ün anlatılmasını engelleyip konuyu sildirmek. İlk başta ondan ezandan girip bilmem neden çıktı. O yüzden bunu adam yerine koymayacaksın ki konuşsun konuşsun sussun. Biri de gelmiş Atsız'dan örnek vererek insan tanımlıyor. Tiplere bak.