İnan seninle bir ömür boyu tartışabilirim. Tüm sorularına, iddaalarına yanıt verebilirim. Ancak "sapık hoca var diye hoca düşmanı mı olacağız" bu savunmandan sonra bir kez daha seninle ilgili olan düşüncemi teyit ettim. Sana burada isterse 1000 kişi cevap versin, bir şeyler demeye çalışsın sen yine anlamayacaksın. O yüzden senin için bastığım klavye tuşlarıma yazık. Umarım birgün hayat seni ve beni yüz yüze getirir yine aynı şekil irite etmeye çalışırsın beni.
neden bu kadar demokratsınız siz...işiniz gücünüz tehtit şantaj. düşünsene sizin elinize iktadar geçse neler olur.
Hadi klavyeni daha fazla eskitme, ama önce kendin yazdıklarını oku... "sapık hoca var diye hoca düşmanı mı olacağız" her mantıklı insanın anlayabileceği bir cümle. vurmak kırmak öldürmekten önce okuduğunuzu anlamayı düşünürseniz anlarsınız. geçen haftaki chp yöneticisine 4 kıza tacizden 18 yıl hapis cezası verildiği için sapık chp li diyor muyuz mesela biz...(birçoğunuz bu haber duymamıştır bile. nasıl olsa sapık hoca değil, şeyh değil. hatta chp yöneticisi. o zaman sapık demeye, haber yapmaya gerek yok)