Mustafa Kemal laik miydi ki? laikse neden ezan nasıl okunacak, namaz nasıl kılınacak, camide nasıl hareket edilecek karışmış? Mini etke giyilmeyi ben değil, sizin tayfadan olan Uğur Dündar ve tayfasına inadına giyeceksniz diyen tayfaya diyeceksin...eminiğm ki o konuşmadan haberinşzde yok...
sendeki beynin zekatını ver de biz de zekalanalım

))(daha irite oldun mu)...
dekolte beyindedir sözünüz de o çok sevdiğiniz uğur dündar gibi adamlara söyle...Ayrıca sapık hoca var diye hoca düşmanı mı olacağız, sapık insan var diye insanlıktan çıkıyor musun? insan düşmanı oluyor musun? yukarda zekadan istemiştim ama bu zekadan vereceksen verme kalsın

)
İnan seninle bir ömür boyu tartışabilirim. Tüm sorularına, iddaalarına yanıt verebilirim. Ancak "sapık hoca var diye hoca düşmanı mı olacağız" bu savunmandan sonra bir kez daha seninle ilgili olan düşüncemi teyit ettim. Sana burada isterse 1000 kişi cevap versin, bir şeyler demeye çalışsın sen yine anlamayacaksın. O yüzden senin için bastığım klavye tuşlarıma yazık. Umarım birgün hayat seni ve beni yüz yüze getirir yine aynı şekil irite etmeye çalışırsın beni.