Bak hala dansöz gibi kıvırtıyorsun. Sen önceki sayfada böyle mi yazdın bunu? Aynen yazdığın şu; "Atatürk ile bir derdim yok, Atatürkçülerle de. Benim derdim Kemalistlerle."
Bu ne anlama gelir? Atatürk'ü eleştirebilirim ama genel anlamda destekliyor ve kurucu önderliğini kabul ediyorum, onunla hiçbir derdim yok. Onun savunuculuğunu üstlenen, izinden gidenler yanlış yolda. Böyle demek bu.
Anlama kabiliyetinde sıkıntı arıyorsan aynaya bakacaksın. Böyle kıvrak cümleler kuracağına baştan Atatürk düşmanı olduğunu söyleseydin seni kaale almazdım ve eminim birçok kişi de kaale almazdı. Çünkü senin de kabul ettiğin üzere Atatürk'ü sevmemenin ötesinde ona düşmanlık etmeye çalışandan adam olmaz. (Siyah gömlek örneğiyle de açıkça bu ülkenin kurucusuna düşmanlık ettiğini kendi ağzınla itiraf ettin)
Ağzımı bozmak istemiyorum ve forumda yasaklı listeme ekliyorum. Hala alıntı yapıp saçma sapan cevaplar yazmazsan sevinirim. Olmasaydı şu an özgürce dinini de yaşayamazdın, onu eleştiremezdin de. Size böylesi lazım.
bu eziyeti çekeceimi bilseydim baştan söylerdim. ama bu kadar kıt olabileceğini düşünmemiştim yanılmışım...
dini rahat yaşıoyorsan şöyle böyle demeyi kesin. şimdi 10 yıl öncesinden bahsetmeye başlarım ben duymadım görmedim diye 3 maymunu oynarsın...daha 10 yıl öncesine kadar Başbakan eşi GATA ya kılık kıyafeti nedeniyle alınmıyordu laiklik ve kemalizm adına...özgürlükmüş. özgürlük sadece sizin için olunca güzel...