Kelle kesmekten biz anlamayız ya ne haddimize o iş sizin uzmanlık alanınız da konu o değil şimdi. Diyorsun ki Atatürk ile derdim yok, Kemalistlere gıcığım. Sonra kalkıp Atatürk'ün icraatları üzerinden eleştirmeye kalkıyorsun. Şimdi bu tutarsızlık değil mi? Hani Atatürk ile sorunun yoktu? Sevmiyor musun diye soruluyor cevap vermiyorsun. Seni bizden görmüyorum Atatürk düşmanı olduğun çok belli ama sen hem Atatürk ile meselem yok deyip hem de alttan alttan korkakça laf atıp "benim lafım kemalistlereydi" dediğin için tutarsızsın. Yine anlamadıysan heceleyebilirim. Biraz daha konu devam etse yossi kohen saçmalığına giricen ama lafa gelince hala Atatürk ile değil Kemalistlerle sorunum var dersin. Bu ne demek? Atatürk'ün yaptıklarını onaylıyorum, destekliyorum. Ama onun izinden gittiğini söyleyenler şu şu şu konularda yanlış demek. Bunun Türkçesi budur. Atatürk ile sorunum yok deyip sürekli açık arıyor gibi yok şu şöyle çarpıtıldı, yok yahudi şapkası takmayanı vurdu, yok hainleri astı ama onlar hain değildi dersen sen Atatürk düşmanısındır.
Anlamadığın yer varsa sor.
Üstümde siyah gömlek var. üstündeki siyah mı diye soruyorsun. bu saçma sapan soruya cevap vermiyorum. Beni korkaklıkla itham ediyorsunuz...
ulan ne cesur adamlarsınız...en önemlisi de harika mantıklı adamlarsınız...