Allah aşkına Doğu demek Arap demek mi oluyor. Tamam abi sen haklısın. Ben araplarla ilgili bir kelam yazdım mı, verdiğim linkte öyle birşey yazıyor mu, örnek verdiğim insanların hiçbiri Arap mı. Tamam araplara kinin var, bir bildiğin vardır fakat ben Doğu dedikçe sen Arap anlıyorsan ben Anadolu dedikçe sen başka şey anlıyorsan ben birşey yapamam sana.
Doğu diyorsun Fatih Sultan Mehmed'i yazıyorsun Mimar Sinan'ı yazıyorsun. Şaka mı yapıyorsun karşındakini aptal mı sanıyorsun? Senin deyiminle doğu ne demek çok merak ediyorum. Arkadaş kendinizi zeki falan mı sanıyorsunuz? Sabahtan beri Çinlileri Rusları mı konuşuyoruz biz. Senin hangi niyet ile o mesajı attığını çok iyi biliyorum.
Alakasız yerlerden konuya giriş yapmak yerine biraz delikanlı ol ilk alıntımda sorduğum soruya cevap ver sen.
Evet Arap milletini sevmiyorum. Daha doğrusu 1400'lü yıllardan sonra gelen Arap milletini sevmiyorum. Bu dönemden bu yana Türk milletine ihanet eden, hiçbir işe yaramayan milleti sevmiyorum.
Saat sabahın 4'ü olmuş tartıştığımız kişilere bak. Bir tane mantıklı cevap verseler gam yemeyeceğim. Cümleten iyi sabahlar.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:38:34 -->-> Daha önceki mesaj 02:36:58 --
Bilgilerimi vereyim de Arabistan bileti al...İyi biraz vizyonunuz gelişmiş eskiden İran'a yolluyordunuz, onların Arap olmadığını ancak anlayabildiniz demek ki

))
Sen gitmeyi iste, tasını tarağını topla. Erkek gibi bu topraklara dönmeyeceğini söyle benden önce seni postalamaya çalışacak milyonlarca genç var canını sıkma.