Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin doğudan kastın nedir? Çin falan mı? Laf ebeliği yapacaksan hiç mesaj atma. Rusları falan mı konuşuyoruz da Arapları anladın diyorsun.

Al birini vur ötekine. Bu saygın kişilerin hepsi Türk'tür. Arap milletinden gelme falan değiller. Arap deyince neden aklınıza hemen Müslümanlar geliyor? Hiçbir Türk'ün ( kendini Türk hisseden ) batı hayranı olduğunu düşünmüyorum. En azından ben değilim. Fakat batı, Arap milletleri gibi son sürat cahilliğe gitmeyip, at gözlüğü takmayıp, insanlara faydalı olacak icatlar yapıyorsa batıyı örnek almak en mantıklısıdır. Hangi Arap milletinin uzay çalışmaları yaptığını gördünüz? Ya da sağlık alanında önemli icatlar yaptığını? Araplar gerileme dönemine girdiği için aklı başında hiçbir insan Arapları kendine örnek almaz onlar gibi olmaya çalışmaz.

Şimdi biri çıkar milattan sonra 1000 yıllarında yaşanan olayları söyler. Araplar gerileme dönemine girmiştir. Dünyaya hiçbir faydası olmayan millete dönüşmeye çalışmak kadar ahmakça bir davranışta yoktur.
Allah aşkına Doğu demek Arap demek mi oluyor. Tamam abi sen haklısın. Ben araplarla ilgili bir kelam yazdım mı, verdiğim linkte öyle birşey yazıyor mu, örnek verdiğim insanların hiçbiri Arap mı. Tamam araplara kinin var, bir bildiğin vardır fakat ben Doğu dedikçe sen Arap anlıyorsan ben Anadolu dedikçe sen başka şey anlıyorsan ben birşey yapamam sana.