Santra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel dostum bu söylemin aslında doğru ancak böyle diyerek Atatürk düşmanı şerefsizlerin ekmeğine yağ sürebilirsin. Biraz daha dikkat edelim.

Atatürk asla ve kesinlikle ırkçı bir lider değildir. Atatürk, Türk Milliyetçisidir.

Türk Milliyetçiliğinin, ırkçılıktan farkı ise Hitler gibi kişilerle kıyas edildiğinde anlaşılmaktadır. Atatürk'e göre insanın doğumunda kazandığı ırk değil kendini Türk hissetmesi önemlidir. Atatürk Türk'ü yüceltirken diğer ırklara da her zaman hoşgörü gösterilmesini savunur. Çağdaş olana kapatılmak değil, çağdaş olanın örnek alınmasını temel almıştır. Irkçılık daha farklı bir şey.
Bakın ben imam hatip mezunuyum, imam hatibe girdikten sonra hepimizi arap sevdalısı yetiştirdiler ve bende diğer öğrenciler gibi Atatürk'ü sevmezdim, ilgi duymazdım ve yaptığı çalışmalar hakkında da hiçbir bilgiye sahip değildim. Bizlere ödev verilirdi sadece osmanlı - bizlere ödev verilirdi sadece araplar hakkında araştırmalar yapılması istenirdi Türklük hakkında bir kitap okusak elimize farklı kitap verilirdi.

Zamanla birşeylerin ters gittiğini fark ettim, yavaştan araplaşmaya başladığımı anladım. Bir gün camiiye namaz kıldırmaya gittiğimde dinin ticaret olduğunun farkına vardım kendi kendime ulan Yusuf ne *** yiyorsun kimlere hizmet ediyorsun diye düşünmeye başladım. Geçmişimi, ecdadımı araştırdım ve düşününce bizleri kendi atalarımızdan uzaklaştırmak istediklerini anladığım da dinin bir yalan olduğunu sadece çıkar üzerine kurulu olduğunu öğrendim. Türk milleti dünya üzerinde en köklü ırklardan biridir, ırkımıza her ne yaptılar ise zarar veremediler bir türlü bizi dünyadan yok edemediler. Ama şuan din kullanılarak Türklerin bir çoğu araplaşma yolunda, buna bir dur denmeli.

Okuduğum kitaplar ve yaptığım araştırmalara göre Atatürk'ün ırkçı biri olduğunu DÜŞÜNMEKTEYİM. Ve ırkçı olduğu için de kendisini çok çok ayrı seviyorum. Benimsediğim kişiler arasında ilk sırada Atatürk ikinci sırada ise Nihal Atsızdır. Türk ırkının tekrardan yücelmesi adına günümüzde ırkçılığın mutlaka şart olması lazım. Çünkü yok oluyoruz, geriye gidiyoruz, başka ülkelere borçlanıyoruz, kendi markalarımızı satıyoruz. Hepsini geçtik, salak araplar gibi kendi askerimize saldırıyor ve kendi evlatlarımızın ölmesine neden oluyoruz. Başlarına bela olan Türkleri şimdi keyifle eğlenerek yok ediyorlar.