Atatürk - Osmanlı - Müslüman çatışması yaratarak kendilerine kitle oluşturup, canlı tutuyorlar.

Bu kitlenin ürünü kişilerin yaptığı tartışmalar hep yalan dolan, iftira, sallama bilgiler üzerinedir. Yani bu kişilerle tartışma yaparak bir sonuç elde edemezsiniz. Aksine bu kitleleri canlı tutarsınız, bu yüzden tartışmaktan uzak durmanızı tavsiye ederim.

Benim burada olsun başka yerde olsun, yaşadıklarım hep bunlar. Atatürkçülüğü rakı içmek, soyunmak, profil resmi yapmak sanan bu kitleye siyasi amaçla kullanılıp insanları Atatürk'e düşman ediyorlar dedikçe beni hain filan ilan ettiler. Bunların derdinin Atatürk olduğunu sanmıyorum tamamen siyasi çıkar, kişisel çıkar. Ben Atatürk'ü okumuş biri olarak birilerine bir şey kanıtlamak amaçlı her yere Atatürk'le ilgili bir şeyler yapmıyorum, hayattaki tek amacım vatanıma katkı sağlamak, bu amaçla sürekli kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Ama onlar Atatürkçü oluyor ben ise hain,gerici,yobaz falan.

Her ne kadar Atatürk heykellerine saldırma gibi tiyatro çevirip, sanki kötü bir şey yapmış gibi gösterip Başbakan Atatürk'e dua etti gibi manşetler atıp Müslüman - Atatürk çatışmasını canlı tutmak için uğraşsalar da insanlar artık neyin ne olduğunu yavaş yavaş fark ediyor.

Benim tavsiyem farklı zihniyetteki kişilerin kitaplarını, bloglarını okuyarak kendiniz yorumlamanız. Çoğu tarihçi ısmarla kitap yazıyor bu yüzden sorgulamanız önemli. Ama forum gibi yerlerden özellikle malum sözlükten uzak durmanızı tavsiye ederim.

Dediğim gibi tek çare var oda okumak yoksa internet ortamında Atatürk'ün komünist olduğunu, hz.Ali'nin Atatürk olarak geri gelerek Osmanlıyı yıktığını gibi saçma sapan şeylere maruz kalırsınız. Aynı dinde olduğu gibi çoğu kişi kendi çıkarlarına göre kullanıyor, kimi siyasi, kimi şov.