siirvehikaye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben daha açık fikirli 1 tane (yazı ile bir) açık fikirli kemalist görmedim.

Ya Mustafa Kemal i sevmiyorsa adam saymaz karşısındakini(adamlığı Mustafa Kemal e endeksleyip ondan sonra demokrasi özgürlük naraları da atmayı ihmal etmez...

Asılan binlerce gariban dersin, onlar haindi der. peki kanıtın ne dersin ses çıkmaz ya da çok sıkışırsa onları Mustafa Kemal değil, İnönü yaptı deyip ulu şefine kıyar))

neyse, arkadaşımız gitsin kitaplardan öğrensin Mustafa Kemal i buradan ya da facebook dan öğrenirse, Hz. Ömer'in "Adalet Mülkün temelidir" sözünü Mustafa Kemal'in söylediğini, yine kendisinin zamanında milletvekilleri öğretmenlerden 10 kat fazla maaş alıyorken "öğretmen maaşını milletvekili maaşıyla eşitleyin" yalanına inanıyorken, ya da 1932 de kurulan Suudi Arabistan'a 1919 yılında Peygamber Efendimizin kabrine dokunmayın yakarım alayınıza diye mektup yazdı diyerek (hem de latin alfabesiyle))....kendi kendine kahramanlık hayalleri kurarken bulabilirsin....
Ben açık fikirli bir Kemalist'im. Asılan binlerce gariban ne mi?
Bugün "yıllarca beslenip beslenip ortaya salınan", Kemalist'lerin yıllarca uyardığı, gazetesini almadığı, sohbetlerine gitmediği, ışık evlerine ve dersanelerine çocuklarını göndermediği, "bize kumpas kurup devleti ele geçiriyorlar" dediği, "kozmik odayı talan ettiler bak dikkat edin" dediği, asla ortaklık kurmadığı fettullah (sizin 3-4 yıl önce hoca efendi hazretleri diye tabir ettiğiniz, arabcayı iyi bilen, sözde müslüman, ilkokul 3'ten terk vatan haini) benzeri Türkiye Cumhuriyeti'nin laik yapısını ve bütünlüğünü bozmaya çalışan şeref yoksunu insanlar.

Mustafa Kemal yaptı ise eline koluna sağlık, güzel yapmış ülkeyi.