tdk ya bakmadan önce anlama bilgini geliştir. Yazılarımdan hala anlamadıysan sana ne anlatayım. Bak Mustafa Kemal ile derdim yok. dediğin gibi 1938 de öldü sorunumuz kemalistlerle yani senin gibilerle (Atatürkçülerle değil) 1998 de Kemalist tayfa ipleri ele geçirdiğinde kendisi gibi düşünmeyeni ne yapacağını 3 yılda çok güzel gösterdi. o yüzden siz kemalistler hiç boşuna cumhuriyet, özgürlük vs diye boş yapmayın. sizden daha baskıcısı, sizden daha diktatörü gelmedi bu ülkeye...
şuan evet mi hayır mı diye sorarak bile aklınca karşındakini saçmalıklarınla sıkıştırmaya "bakın Mustafa Kemal i sevmiyor" diyerek baskı kurmaya çalışıyorsun. baskıcı olmasaydın, senin kafa yapına göre Mustafa Kemal i sevmemek suç sayılmasaydı yemek yemeyi seviyor musun diye sormadığın gibi, bu saçma soruyu da sormazdın. ama sen ve senin gibi kemalist elitler işleri güçleri kendi gibi düşünmeyene baskı kurmak zorla birilerini sevmeye zorlamak...
Bu tamamen senin korkaklığın. Mustafa Kemal Atatürk'ü sevmek zorunda değilsin. Hz. Muhammedi de sevmek zorunda değilsin. Babanı, anneni de semvek zorunda değilsin. Birilerini yada birşeyleri sevmemek suç olamaz. Korkmadan söyle dostum. Sevmiyor değilim deme. Sevmiyorsan çık sevmiyorum de.
Baskıcı tutum demişsin. Gerçekten çok garip. Tutuculuk, baskıcılık hangi tarafın işidir ortada. Lütfen baskıcılık ile vatan hainlerine geçit vermemeyi ayrı tut. Başını örtünce, sarığı takınca, din perdesinin arkasına saklanınca vatan hainliği saklanmıyor. Vatan hainine ceza da din düşmanlığı olmuyor. Yıllardır yiyorsunuz bunu, yıl olmuş 2017 hala kabataş da üzerimize işediler. Yuh artık ya. Kalkmış gerici, baskıcı diyor.
Sana basit 3 tane soru sordum. Altında tonca şey aradın. Beni hiç tanımadan Kemalist yaptın

Öyle hazır kalıp cevapların var ki seninle tartışmaya değmeyeceği aşikar. Çok korkmuşsun. Çok çelişkilerdesin. Beynin çok yıkanmış. Özgür hür bir düşünceye sahip değilsin. Ve şuan bunun farkında da değilsin. O yüzden yalnız bırakıyorum seni.
Ayrıca müslüman değilim. Ateistim. Şeriat karşıtıyım. Taraftar toplama peşinde olan biri bunları yazmaz
Hayatında bol şans sana.