kuleli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arapçan var ama Türkçen yok sanırım. Yardım edeyim. Tdk.gov.tr diye ülkemizin bir sitesi var. Orayı kullandım senin için.

Demagoji:

isim Laf cambazlığı
"Çünkü halklar artık demagojiden hoşlanmamakta, demagogların maskelerini aşağıya indirip yolundan atmaktadır." - N. Hikmet

Evet ve Hayır'lı cevaplar veremiyorsun değil mi. İşte Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk bu kadar büyük bir liderdi. Hala yemiyor değil mi 1938'de öldü. Korkma cevapla.
tdk ya bakmadan önce anlama bilgini geliştir. Yazılarımdan hala anlamadıysan sana ne anlatayım. Bak Mustafa Kemal ile derdim yok. dediğin gibi 1938 de öldü sorunumuz kemalistlerle yani senin gibilerle (Atatürkçülerle değil) 1998 de Kemalist tayfa ipleri ele geçirdiğinde kendisi gibi düşünmeyeni ne yapacağını 3 yılda çok güzel gösterdi. o yüzden siz kemalistler hiç boşuna cumhuriyet, özgürlük vs diye boş yapmayın. sizden daha baskıcısı, sizden daha diktatörü gelmedi bu ülkeye...

şuan evet mi hayır mı diye sorarak bile aklınca karşındakini saçmalıklarınla sıkıştırmaya "bakın Mustafa Kemal i sevmiyor" diyerek baskı kurmaya çalışıyorsun. baskıcı olmasaydın, senin kafa yapına göre Mustafa Kemal i sevmemek suç sayılmasaydı yemek yemeyi seviyor musun diye sormadığın gibi, bu saçma soruyu da sormazdın. ama sen ve senin gibi kemalist elitler işleri güçleri kendi gibi düşünmeyene baskı kurmak zorla birilerini sevmeye zorlamak...