Bildiğim kadarıyla OSMANLI Askeriydi. Ardından Sultan Vahdettin'in ona verdiği yetkiyle zamanın en donanımlı gemisini, yine Sultan Vahdettin'in emir kağıdıyla o zamanın ingilizlerin kontrolünde olan limandan gemi alıyor ve Samsun'a çıkıyor.

Bu yazdığımı araştırmadan incelemeden okumadan cevap yazmanıza gerek yok.

Biz insanız. Sorgularız. Cevaplar ararız. Bugün yaratılmanın gerçeğini bile bilime dayandırarak araştıranlara kızmıyorsunuz da bunu araştırıp yazınca mı kızacaksınız. Yok be yapmazsınız siz.

kuleli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Atatürk hakkında en az 25 kitap okumuş biri olarak diyebilirim ki yazı tamamen sipariş bir yazıdır. Tek taraflıdır. Üst tarafta bahsettiğim tam olarak buydu. Bu bir kaynak olamaz. Bu eleştiriye bile açık bir yazı değil.

Bu siteyi biraz daha inceledim de bu siteden, facebook sayfasından kesinlikle uzak durun. Feci derecede hastalıklı, sapkın bir grup var arkasında. Son derece Atatürk düşmanı bir ekip. Şuan şikayet edebileceğim yere kadar edeceğim. Bir tarih araştırmacısı, bir din adamı kalkıp 3 saat önce böyle bir paylaşım yapmaz.

https://www.facebook.com/TarihVeDinA...94235124120074

Atatürk için kurduğu cümleye bakınız:

"Gökten indiği sanılan kitaplar..." diyen birini Başbakanın duası bile kurtarmaz...

Şerefsizlikten başka bir şey değildir.

Fakat Atatürk böyle bir cümle kurmuştur. Alıntı yaptığınız linke bende baktım belgeler yayınlanmış ve bu belgelere ulaşmak o kadar da zor değil. Devlet bu belgeleri elektronik ortama aktarmaya ve yayınlamaya başlayacağını duymuştum. Belgeler sahtedir buna birşey diyemem fakat Gökten indiği sanılan kitaplar cümlesi var (yada buna eş değerdi diğer arkadaşlar cevap verecektir buna)