Virusman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Whmcs 'nin en büyük eksiği vmware konusunda dahili bir desteği olmaması.
Bu konuda açığı VMware Esxi modülleri kapatıyor.
VMware Esxi modüllerinde olmazsa olmazlar ödeme aldığında otomatik kurulum ve tam otomasyon olarak istenen özelliklerdeki sunucunun müşteriye hazır olarak sunulmasıdır.

Bu konuda yaptığım araştırmalar sonucu 4 adet modül buldum ve bu modüller hakkında bilgi ve deneyimlerinize göre sizlerin yorumlarını bekliyorum.
Ayrıca ankete katılarak hangi modülü tercih edersiniz diğer modüllere göre artıları ve eksileri nelerdir bilmek istiyorum.

Sektördeki birçok kişinin kullandığı:
1. cybervm.com

Yine bir başka popüler modül olan:
2. whmcsglobalservices.com

Forumda satır aralarında gördüğüm ancak başka yerde ve whmcs marketplace'te görünmeyen:
3. heapsoftware.com

Marketplace'te olmasına rağmen Türkyede pek bahsedildiğini görmediğim:
4. nuvepro.com

Ek olarak kullandığınız önerebileceğiniz başka modüllerde varsa yorumlarınızda bekliyorum.
Merhaba

Global olarak satışa sunulan veya müşterilerinize lisanslı bir şekilde verilen modüller hakkında çok fazla bilgim yok lakin, Ali YILMAZ ve bir çok tanınmış Türkiye`de faaliyet gösteren WHMCS konusunda uzman firmaların yazdığı modüller var.

Modül olarak tarafımızdan satılan Wmware ESX modülünü deneyebilir veya bahsettiğim firmalardan satın alabilirsiniz.

Anketiniz konusunda yardımcı olamadım belki ama modül konusunda yardımcı olabilirim.

İletişim bilgilerimizden ulaşmanız yeterli olacaktır.

İletişim İçin:

WhatsApp: 0545 929 93 29
Gsm: 0530 477 25 72 - Türkcell
Gsm: 0545 929 93 29 - Vodafone
Gsm: 0533 959 93 29 - Türkcell
Müşteri Hizmetleri : 0232 332 14 32 (Pbx)
Mail: bilgi@webx.com.tr
Web: www.webx.com.tr