Rua adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu reklam çalışmaları konusunda bende çok düşündüm. Her ay toplam verdiğim komisyonun %10 unu reklama versem acaba işleyiş ne olur?

Reklam verme ve strateji yönetme konusunda kafa kafaya vermek isterim. Sorun değilse PM ile skype adresinizi iletirmisiniz. Akıl akıldan üstündür. Ben kendi sitemden bir performans beklemiyorum ama denemeye değer.
Reklam hususu için elbette kontakta olabiliriz lakin sadece reklamlarla uğraşmak bile bir kaç kişilik iş yükü ürün sayısıyla orantılı olarak ve de risk faktörü var ben daha farklı bir yol izliyor olacağım bu ayın ortasında aksilik çıkmazsa dükkan tutuyorum ve artık perakende dükkan satışlarına yöneleceğim, reklamda olsa aracı pazar yeri de olsa çoğunluk para satıcıya kalmıyor lakin perakende satışta çok farklı potansiyeller var özellikle benim bulunduğum sektör için, müşteri A ürünü için gelince çok rahat yanına B ya da C ürünleri eklenebilir.

trakus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese geçmiş olsun umarım en kısa sürede ücretinizi alırsınız bende n11 ve gittigidiyor dan sürekli satış yapıyorum. n11 13-14 gün gibi sürede yatırıyor en geç, gittigidiyor zaten musterı onayladımı ertesı gun para sende ben n11 geç yatırıyor diye isyan ederken hepsiburada 28 gün çok fazla ticaret yapılası bir vade değil perakendeci için. Hepsiburada satış yapar mıyım diye arama yapıyordum.

Dünya gazetesini sürekli takip ediyorum orada hepsiburada'nın mevcut piyasa değerini öğrenmek için bir danışman firmayla anlaştığını gördüm. Aradan 3 gün geçti şirketin CEO'su değişti ve Avrupa'da çok büyük firmalarda görev yapan bir adam geldi kim olduğunu ismini bilmiyorum.

Ancak adam hala Avrupa'da bir kaç farklı sitede yönetim kurulunda bulunuyor. Bu anlattıklarınızı da göz önüne alırsak bence hepsiburada'da gidici gibi amazonun ortadoğu da e-ticaretin patlama yapacağını düşünerek Dubai merkezli bir pazaryerini satın almıştı geçen günlerde bir yatırımda Türkiye'ye yapılabilir.

http://uzmanpara.milliyet.com.tr/hab...r/70000/70473/

http://ekonomi.haber7.com/ekonomi/ha...dan-flas-karar

https://www.dunya.com/sirketler/heps...-haberi-372252

En sorunsuzu gittigidiyor ve de en hızlı ödeme yapan şuana kadar tek sorun yaşamadığım gittigidiyor oldu ödemeler hususunda ama gittigidiyorda da son zamanlar daha farklı sorunlar var satıcı destek dönüş yapmıyor eskiden en geç 24 saat içinde dönüşler alınırken problemler çözülürken artık yeri geliyor günler haftalarca sorunlar çözülmüyor, ama ödemelerde hiç bir sıkıntı yok. Lakin gittigidiyorunda arayüzü çok kullanışsız ve sürekli 60 günde bir ürünler için tekrar ilan açmak çile resmen, parası neyse verelim 60 gün yerine 120, gün 180 gün, 240 gün, 360 günlük ilanlar olsa keşke, zırt pırt ilan açma derdi bitse.

N11 bu hususta daha yeni olmasından dolayı sanırım daha iyi bir arayüze sahip ama N11 api sinde de bir sorun var ve bu sorunu neredeyse 1 ay önce belirtmeme rağmen bir yanıt alamadım, yazmakta olduğum java n11 entegrasyon programı yarım kaldı. Artı bu sabah uzun süreden sonra ilkkez mağaza deste merkezine yazdım daha dönüş alamadım, benim için para ve komisyonlar kadar müşteri hizmetleri kaliteside önemli. Ama gözlememim o ki artık sektörde genel gidişatta sorunlar var bunun en büyük belirtisi de n11 in sınırsız listeleme hakkını ücretsiz 5000 adet 5000 adet sonrası ücretli şekle alması, hepsiburada gibi firmaların ödemeleri aksatması.

Pendilo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tabi hepsiburada dünde ödeme yapmadı arkadaşlar.Yeni muhtemeln şuan işler az ve hepsiburada bu iş azlıgındaki kaybı parayı daha uzun faiz repo vs. ile kurtarıyor. sonuç olarak ise satıcılar dökülüyor şuanda, satışları kesen esnaf arkadaşlarımız var. Bizde artık kampanyaları durdurduk içerden alacağımızı almaya çalışıyoruz. Satışları durduracağız.

HEPSİBURADA PİŞMANLIKTIR.

Artık alıştık ödeme gelmemesine perşembeleri ödeme gelmemesi şaşırtmıyor perşembe ödeme gelse şaşırtıcı olacak.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
N11 de açıldığı günden bu yana ufak tefek bazen aksaklıklar olabiliyor ama anında haber veriyorlar ve maksimum 1 gün gecikme oluyordu.

Ama hepsiburada mağazacılık sistemine gectiginden beri ara ara boyle sorunlar cikartıyor.bunun yeni kargo firması kurma veya işler az oldugundan felan değil , tamamiyle para değerlendirme meselesi ile yaptığına inanıyorum.
Düşünün bir arkadaşımız 35 bin tl alacaktan bahsetmiş 500 tane boyle dukkan olsa ve bu paraları gecelik veya haftalık faize yatırsa alacağı faiz tutarı ile çalışanlarının maaşlarını çıkartır.
Haksız kazanç ve öte yandanda bu kadar kişinin maddi durumunu zorlamanın elbet birgün acısı çıkar bir yerden. ilerde birgün gg nin Ebay tarafından alınması gibi hepsiburadayı'da farklı bir global firma alırsa hiç şaşırmam.
Hepsiburada da muazzam paralar dönüyor ve de hepsiburada bence bazı hususlarda ayrımcılık yapıyor çok cirolu onbinlerce yüzbinlerce milyonlarca tl haftada ciro yapan firmalara bence ödeme yapmama ya da ödeme geciktirme gerçekleştirmiyorlar çünkü bu firmalar zaten çok büyük fiyat avantajına sahip firmalar ve genelde bizlerden çok daha iyi komisyon oranlarıyla çalışıyorlar ve de daha kısa vadelerle, böyle bir durumda satışlarını kaparlarsa zaten başka yerde de rahat satabileceklerinden hepsiburada bu satıcıları kaptırmaz lakin bu satıcılarda azdır kanımca öte yandan daha büyük bir kitleyi oluşturan daha az cirolu, daha uzun vadeli çalışılan satıcılar bence suistimal ediliyor çünkü bizlerin hele ki bazı ürün gruplarında hepsiburada da ki sürümü başka yerde sağlamamız çok zor bununda etkisi vardır.

PATRON54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hisselerini satışa çıkarttı zaten ortak arıyor kendisine yada devir yapacak. Yavaş yavaş gümlüyor sanki?
Amazon.com'un Türkiye'ye yatırım yapmayı planlamasının etkisi olabilir, Amazon gibi bir gelirse ve arkasındaki sermayeyle müşteri kapmak zararına satış yaparsa ne hepsiburada kalır, ne n11, ne gittigidiyor ne de biz küçük tacirler.

Benim dün yapmadıkları ödememi bugün gerçekleştirdiler.

Diğer arkadaşlarda durum nedir?

Benim ödemelerim pazartesi ya da salı günleri geliyor o da hatırlatma maili atınca.

Geçtiğimiz perşembe ödeme yapılmadı. Kaç haftadır cuma günü yapıyordu ama bu sefer onuda yapmadı..

Ne muhasebe hatasıymış arkadaş çözemedikleri gitti
Muhasebe entegrasyon hatası tamamen bir kılıf bu artık bariz belli oldu aylardır sürmez böyle bir kilit hata.

Hepsiburada istikrarlı bir şekilde bugünde ödeme gerçekleştirmedi haftaya kaldı. Neyse ki artık tedbirli davranıyoruz, hepsiburadanın ipiyle kuyuya inmiyoruz. Her perşembe ve takip eden 2-3 iş günü hepsibvurada ödeme yapmayacakmış gibi hareket ediyoruz