mrtfzlgl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://sorgulapp.com/

Sahte Numaralar Servisi sitelerin telefon doğrulamalarında kullanabileceğiniz sahte numaralar sunar.
Lütfen kullanmak istediğiniz numarayı seçin:

Sitemde kullandığım açıklamayı terimi dahil çalmışsın. Utanmadan bide YENİ YENİ yazmışsın daha önce ne çıkardın da bunları yeni ekledin. Benim siteyi klonlamış utanmadan birde özür dile diyor. Kullandığın apilerden ve numaralardan anlayacağız bakalım bekliyorum
Sen neyin kafasını yaşıyorsun kelimeler babanın malımı yazdığım açıklamaları oku aynısımı, bak boş boş konuşup canımı sıkma klavye erkekliğide yapma, site açıldığında seninle bir alakası varsa alta yorumunu yazar milleti bilgilendirirsin. Şuan daha site bile görmeden saçma sapalak yorumlar yapıyosun. Bak google var, forumlar var ne bilim birsürü reklam mecrası var git oralarda değerlendir burdan sana ekmek çıkmaz

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:52:15 -->-> Daha önceki mesaj 18:48:00 --

mrtfzlgl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cloudflare ve google recaptcha eklendi sistemlere eğer bizden çektilerse boş uğraştılar
Bu arada şu doğru senin projeni görmüştüm daha önce ve daha profesyonel ve daha kapsamlısını yapmaya karar verdim. Neyse proje bittiğinde sende söylediklerinden pişman olacaksın uzatmanın anlamı yok takipte kal ve gör