Abi katılıyorum sana, geçen yolu kapattılar. silahlar falan millet tedirgin oluyor . Asker uğurlama böyle olmamalı Askerimiz başımızın tacıda . Kul hakkına girdiğini düşünüyorum.
Özellikle şahincilere ayar oluyor askerde olsa vicdanım elverse vururum abartısız . Yahu aramızda şahinci varsa şunu bilmesinisi isterim . Siz o arabayla öyle çatapata eksoz patlatıp boşa arabayı bagırttığınızda, veya pati çekerek kalktığınızda veya son sesle müzik dinleyip afedersiniz hayvanlık yaptığınızda emin olun ne bir kız ne bir erkek " ULAN ADAMA BAK BE HAYRAN KALDIM KEŞKE YERİNDE OLSAM" demiyor aksine küfür ediyor . Ayrıca neden böyle hareketlerde bulunuyorsunuz diye sorsanız mantıklı bir açıklama yapamaz . Ben acıyorum bu adamlara. Ha bu düşünceme illaki katılmayanlar olacak ama ben böyle düşünüyorum . Yani bazen insanımızdan ve semtimden tiksiniyorum . Umarım bizden sonraki nesil bunları görmez .
Vatani görevini yapacak olan sessizce gidip, eğlencesini sağ salim geldiğinde evinde kuranını okutarak yapar inş.
Gerçekten son derece rahatsızlık veriyor bana bu durum . Sadece couk uyuma meselesi değil, milletin ağır hastası oluyor ve semtlerimizde hastahanelerde ameliyat olmuş acı çeken insanlar oluyor gecenin bir yarısı o karmaşadan, silah seslerinden, eksoz seslerinden ne kadar rahatsız olduğunu ancak yaşayan bilir. Neyse çok yazdım ama bu durumdan acayip rahatsızım . Kim ne derse desin bu aşırılığın olmaması gerek. İnsanca, ve kimseyi rahatsız etmedende yapılabilir bu eğlence.