titanlar her sene yeni isimle gelir binlerce kişiyi dolandırır giderler ama kolay para kazanma mevzusu olunca insanımızın gözü kör oluyor maalesef. defalarca bu tür konularda yapmayın etmeyin dedik ama yıllar geçiyor; isimler değişiyor ama senaryo değişmiyor.. ilk kez duydum bunları ne vurgun yapmışlar sitede hala kitleyecek adam peşindeler. az önce destekten merhaba dediler bakım ne diyorlar diye 2 3 yem attım konuşma aşağıda..

Alıntı
Merhaba, nasıl yardımcı olabilirim?
Alıntı
merhaba, bu nedir diye bilgi almak için bakınıyordum
yatırım yapacak yer arıyorumda

Alıntı
Merhabalar
Standart katkı.
Büyüme hızı ayda %30'dur. "%30 Mavrolar" 14 gün boyunca dondurulmuş halde kalır. Yardım sağladıktan 14 gün sonra tüm alıcılar sizden yardım almayı onayladılar ise bir Yardım Alma isteği oluşturabilirsiniz.
Üç aylık % 40 katkı.
Büyüme oranı ayda % 40'tır. "%40 Mavrolar" 92 gün boyunca dondurulmuş halde kalır. Erken para çekme durumunda, toplam tutar ayda % 30 oranında yeniden hesaplanacaktır.

Örneğin, 100 tutarında yardım sağladınız.
3 ayda, 100*1,4*1,4*1,4=274,4'ü geri çekebilirsiniz (diğer bir deyişle, Sağladığınız Yardımınıza eklenen kar ayda % 40 olacaktır).
Bununla birlikte, daha önce para çekmeyi düşünüyorsanız, örneğin 2 ay içinde, Sağladığınız Yardımınıza kazanç ayda % 30 oranında yeniden hesaplanacak; böylece 100*1,3*1,3=169 olacaktır
Üç aylık % 50 katkı.
Büyüme oranı ayda % 50'dir. "%50 Mavrolar" 92 gün boyunca dondurulmuş halde kalır. Fonların erken bir şekilde çekilmesi durumunda, katılımcılar yalnızca bir ilk ödeme alırlar (tahakkuk yüzdesi olmadan).

Örneğin. 100 tutarında yardım sağladınız.
3 ayda 100*1,5*1,5*1,5=337,5 çekebileceksiniz (diğer bir deyişle, Sağladığınız Yardıma eklenen kar ayda % 50 olacaktır).
Ancak, daha önce para çekmeyi isterseniz (örneğin 2 ay içinde) herhangi bir kar elde edemezsiniz. Başlangıçta katkıda bulunmuş olduğunuz 100’ü ana para olarak geri alacaksınız.
Alıntı
paramız asla içerde kalmaz o zaman ana para %100 iade ediliyorsa

Alıntı
Ancak, daha önce para çekmeyi isterseniz (örneğin 2 ay içinde) herhangi bir kar elde edemezsiniz. Başlangıçta katkıda bulunmuş olduğunuz 100’ü ana para olarak geri alacaksınız.
bu kural budur
sistem anapara garantisi vermiyor
yanlış anlamışsınız
aksine
mmmturkey.net/tr/warning/
Alıntı
tamam zaten incelemek için girdim siteye, malum her yer dolan.dırıcı oç dolu. işimizi sağlama almak lazım
ev parası gömecem

Alıntı
Üzülünmeyecek bir tutarla mmm e katılmak önemlidir
Alıntı
para kazanmak zor herkes boşa giden 1 tl için bile üzülür

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:49:43 -->-> Daha önceki mesaj 16:43:22 --

ayrıca şu alıntıyı da ekleyelim..

AĞAOĞLU: BAKANLIĞA BİLDİRİN
Geçmişte pek çok kişinin "Saadet Zinciri" diye adlandırılan bu sistemin mağduru olduğunu söyleyen Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu, "Yaklaşık üç yıl önce yürürlüğe girmiş olan 6502 sayılı yeni Tüketici Kanunu 80. maddesinde bu tür faaliyetler kesin olarak yasaklanmış durumda. Piramit satış başlığı altında yer alan düzenleme ile katılımcılarına bir miktar para veya mal varlığı ortaya koymak karşılığında, sisteme aynı şartlar altında başka katılımcılar bulma koşuluyla bir para veya mal varlığı kazancı olanağı vaadinde bulunan ve mal varlığı kazancının elde edilmesini tamamen veya kısmen diğer katılımcıların da koşullara uygun davranmasına bağlı kılan, gerçekçi olmayan veya gerçekleşmesi çok güç olan kazanç beklentisi sistemlerinin kurulması, yayılması hatta tavsiye edilmesi bile suç haline getirilmiştir. Aynı yasal düzenlemenin 'Ceza Hükümler' başlıklı 77. maddesinde ise bu kurallara aykırılık durumunda Türk Ceza Kanunu hükümlerinin uygulanacağı yer almaktadır. Bu nedenle böyle bir sisteme bilerek veya bilmeyerek katılmış olanlar tedbirli olmalı ve en kısa sürede sistemden çıkarak, Gümrük ve Ticaret Bakanlığına da ihbarda bulunmalıdırlar" dedi.